debug 0507 header1
debug 0507 header2
AUTO.RIA
Потужні Mercedes-AMG GLC залишили тільки з «турбочетвірками» Назад

Потужні Mercedes-AMG GLC залишили тільки з «турбочетвірками»

Нові модифікації кросовера пропонуватимуть виключно з гібридними установками. І на старт продажів доведеться трохи почекати.

Після прем'єри паркетників GLC й GLC Coupe в компанії Mercedes-Benz нарешті представили “заряджені” версії кросоверів, удосконалені підрозділом AMG. Як і очікувалось, автомобіль отримає декілька потужних модифікацій. Причому, всі вони будуть гібридами, але різного типу.

Автомобіль тижня. Mercedes-Benz GLC (X254)

Початковий для цієї лінійки Mercedes-AMG GLC43 запропонують з дволітровою турбочетвіркою, яка працює зі 13-сильним стартер-генератором. На межі своїх можливостей цей агрегат може видавати до 416 кінських сил, які передаються на колеса за допомогою фірмового 9-ступеневого “автомата” Speedshift MCT. Найцікавішою деталлю цієї коробки є “мокре” зчеплення, яке замінює гідротрансформатор на невеликих швидкостях.

Mercedes-AMG GLC43


З топовим Mercedes-AMG GLC63 SE Performance ви також не отримаєте потужного V8. Замість цього німці пропонують ще один гібрид з дволітровою турбочетвіркою та 201-сильним електродвигуном, встановленим на задній осі. Загальна віддача цього агрегату складає 671 кінську силу, чого достатньо щоб розігнатись до 100 км/год лише за 3,4 секунди.

Mercedes-AMG GLC63 SE Performance


Візуально кросовер змінився за стандартним рецептом. Автомобіль отримав фальшрадіаторну решітку з вертикальними планками, бампери з великими повітрозабірниками та іншу вихлопну систему. Інтер'єр автомобіля оздоблений дорогою мікрофіброю та шкірою Наппа. Окрім цього кросовер отримав адаптовану під заряджені моделі мультимедійну систему MBUX зі спеціальними функціями.

Усі нові крос-купе Mercedes-Benz GLC-Class на AUTO.RIA
Предложение о продаже

У компанії Mercedes поки не розкривають вартості представлених моделей, однак обіцяють це зробити незабаром перед початком продажів. Молодший Mercedes-AMG GLC 43 мають поставити до дилерських центрів вже наступного року, а найпотужніший Mercedes-AMG GLC 63 SE Performance доведеться почекати аж до 2025-го.

Отзывы о Mercedes-Benz GLC-Class

Отлично
7 отзывов
4.4
Общий рейтинг авто
  • Управление
    4.4
  • Надежность
    4.4
  • Комфорт
    4.3
  • Цена
    5.0
  • Дизайн
    4.4

дизайн кузова, динамика, качество сборки, объем багажника, простор салона

качество материалов, шумоизоляция

Все отзывы о Mercedes-Benz GLC-Class

Подпишитесь на рассылку

Получайте первыми новости в удобном формате

Прокомментируйте первым

Добавить комментарий к статье

Каталог автосервисов Украины

Смотреть все →

Перевірено людьми