debug 0507 header1
debug 0507 header2
AUTO.RIA
Новий Macan: до 612 к.с. та екран з розширеною реальністю. Є перші фото! Назад

Новий Macan: до 612 к.с. та екран з розширеною реальністю. Є перші фото!

Прем'єра електричного кросовера має відбутись найближчим часом. Що про нього вже відомо?

Компанія Porsche повідомила про початок розробки електричної версії моделі Macan дуже давно: за цей час прототип уже попадався на очі автошпигунам. Однак нічого конкретного про це авто відомо не було — принаймні дотепер. Лише цими днями в компанії розкрили деякі особливості інтер'єру новинки, а після мережею почали ширитись і перші фотографії зовнішності електричного Macan.

Тест-драйв Porsche Macan S: Ваш билет

Візуально салон нового кросовера дуже подібний до решти новинок Porsche. Передня панель може об'єднувати одразу три кольорових дисплеї, розташовані на одній горизонтальній лінії. Панель приладів виявилась найбільшою: її діагональ сягає 12,6 дюйма, а поряд з нею будуть встановлені центральний та додатковий «пасажирський» екрани мультимедійної системи по 10,9 дюйма кожен.

Та найголовнішою фішкою електричного Macan покликаний стати величезний проєкційний дисплей з функцією розширеної реальності. У Porsche запевняють, що змогли створити одну з найбільших та найінформативніших проєкцій на вітрове скло в історії серійних авто.

При цьому, на перших офіційних фото цей екран демонструють за допомогою навігації, за якою складно виявити розмір екрана, але зрозуміло що він матиме доволі широку палітру кольорів і високу чіткість зображення. В цілому ж інтер'єр видається цілком типовим для автомобілів Porsche: тут ви зустрінете вже знайому центральну консоль з великою кількістю сенсорних панелей і типове для німецького преміумбренду кермо.

Усі нові Porsche Macan: що пропонують на AUTO.RIA зараз?
Предложение о продаже

За поки непідтвердженою інформацією, електричний Macan пропонуватимуть з такими ж силовими установками, які має Taycan, - але кросовер оснащуватимуть акумуляторною батареєю лише на 100 кВт·год (максимальний запас ходу новинки поки не розголошують). Також є підстави припускати, що найпотужніша версія електричного «Макана» матиме 612 кінських сил і 1000 Н·м крутного моменту. В дилерських центрах новинка має з'явитись вже на початку наступного року, тож ми зможемо отримати офіційну інформацію про нове авто найближчим часом.

Отзывы о Porsche Macan

Отлично
5 отзывов
4.5
Общий рейтинг авто
  • Управление
    5.0
  • Надежность
    3.8
  • Комфорт
    4.6
  • Цена
    4.0
  • Дизайн
    5.0

дизайн кузова, динамика, дорожный просвет, качество материалов, качество сборки

расход топлива, стоимость обслуживания, цена

Все отзывы о Porsche Macan

Подпишитесь на рассылку

Получайте первыми новости в удобном формате

Прокомментируйте первым

Добавить комментарий к статье

Каталог автосервисов Украины

Смотреть все →

Перевірено людьми