debug 0507 header1
debug 0507 header2
AUTO.RIA
Новий Opel Frontera показали на перших фото Що вже відомо? Назад

Новий Opel Frontera показали на перших фото Що вже відомо?

Потенційний нащадок теперішнього «Кроссленда» запропонує прихильникам бренду два варіанти силової установки — гібридну та електричну, й намагатиметься скласти конкуренцію новому «Дастеру».

Німецький бренд, який наразі входить до складу групи Stellantis, нарешті розсекретив перші офіційні фото нового кросовера, який, вочевидь, з часом замінить у лінійці Opel нинішній Crossland. Не дивина, що Frontera, побудована на корпоративній платформі Smart Car, матиме чимало спільного «заліза» з нещодавно презентованим Citroen e-C3 і зіграє на випередження другої генерації мінікросовера C3 Aircross.

Новий Citroen C3 представили як електричний ё-С3. Далі буде?

Втім, жодних проблем з самоідентифікацією новинка не має: передню частину «Фронтери» прикрашає фірмова глянсова панель Vizor з новим логотипом Opel і пізнаваними Г-подібними ходовими вогнями в стилі теперішніх Mokka та Grandland. Тим часом масивна С-подібна задня стійка кузова має оригінальний (принаймні для німецького бренду) вигляд, а додаткові віконця, розташовані позаду неї, створюють ілюзію панорамного заднього скла, підкреслюючи більші габарити кросовера.

До речі, про розміри німці не випустили ані пари з уст: за неофіційною інформацією Frontera матиме 4,4 метра завдовжки, що забезпечить чималу за мірками сегмента місткість багажного відсіку в п’ятимісній конфігурації: 460 літрів (зі складеними сидіннями другого ряду цей показник збільшиться до 1600 літрів). Практичності додають подвійне дно багажника та рейлінги на даху автомобіля: за словами представників бренду, останні витримуватимуть навантаження до 200 кг.

Інтер’єр новинки має вельми сучасний вигляд: передню панель з масивною горизонтальною перетинкою прикрашають два великих 10-дюймових дисплеї, причому центральний сенсорний екран керуватиме переважною більшістю допоміжних бортових систем: «фізичних» клавіш на центральній консолі залишилось вкрай небагато. Технологічність кокпіту вдало підкреслює нове кермо з гранчастою маточиною і мініатюрний перемикач режимів роботи трансмісії.

Що вибрати? Порівнюємо кросовери Jeep Compass e-Hybrid та Hyundai Kona Hybrid

На додачу екіпаж «Фронтери» отримає зручні передні сидіння Intelli-Seat, які «розвантажують» спину й зменшують втому під час тривалих подорожей, бездротовий зарядний пристрій з охолодженням, а також два USB-порти попереду і ще два — для потреб пасажирів другого ряду сидінь. Кожне з доступних у салоні відділень для зберігання дрібних речей матиме гумове покриття для кращої фіксації та шумовіброізоляції.

Тему силових агрегатів поки не можна вважати розкритою: під час презентації новинки було згадано, що на старті продажів Frontera запропонує два варіанти установки — гібридну та суто електричну. Зазначимо, що наразі переважна більшість компактних «електричок» від брендів, які входять до групи Stellantis (наприклад, Opel Mokka-e, Peugeot e-2008 або Citroen e-C4), має одномоторні електричні агрегати потужністю 136 або 156 к.с. з батареями ємністю 50 та 54 кВт·год, які забезпечують автономність у межах 320-420 км.

Усі нові кросовери Opel на AUTO.RIA!
Предложение о продаже
Усі нові кросовери Opel на AUTO.RIA!
от 751 200 грн до 1 354 800 грн

Більше деталей сподіваємось дізнатись незабаром, адже за планом виробника новий Opel Frontera має з’явитись у салонах європейських дилерів улітку. Плани українського імпортера поки не розкриті, тож пропонуємо вам підписатись на канал Новин AUTO.RIA у Telegram, щоб своєчасно дізнатись про ціни, комплектації та наявність нового кросовера в Україні.

Отзывы о Opel Frontera

376 место
Отлично
98 отзывов
4.1
376 место
Общий рейтинг авто
  • Управление
    4.1
  • Надежность
    4.2
  • Комфорт
    3.9
  • Цена
    4.1
  • Дизайн
    4.2

дизайн кузова, динамика, дорожный просвет, качество сборки, коробка передач

качество материалов

Все отзывы о Opel Frontera

Подпишитесь на рассылку

Получайте первыми новости в удобном формате

Другие материалы журналов

Прокомментируйте первым

Добавить комментарий к статье

Каталог автосервисов Украины

Смотреть все →

Перевірено людьми