debug 0507 header1
debug 0507 header2
AUTO.RIA
Вага чи спорт? Новий BMW X5 здивував на лосиному тесті. ВІДЕО Назад

Вага чи спорт? Новий BMW X5 здивував на лосиному тесті. ВІДЕО

Баварський кросовер вразив експертів недостатньою керованістю під час випробувань. Замалим не фізично!

Автомобілі BMW здобули певну репутацію як темпераменті та відмінно керовані, проте для кросоверів, здається, це не зовсім актуально. Нещодавно ресурс km77, що спеціалізується на оцінці безпеки нових автомобілів, розкритикував гібридний BMW XM, який не зміг пройти лосиний тест на 77 км/год, а одразу після нього було проведено тестування оновленого BMW X5, який утратив впевненість ще далі від нормативної відмітки.

Оновлені BMW X5 та X6: інший салон і лише гібридні двигуни

Першу вправу (слалом) кросовер пройшов з непоганим результатом 23,5 секунди та виявився навіть спритнішим за Mercedes-Benz EQE та BMW iX. Також варто зазначити, що на тестовому автомобілі були встановлені дуже якісні шини Pirelli Pzero на передбачених конструкцією різношироких 21-дюймових дисках.

У лосиному ж тесті справи пішли гірше. На еталонній швидкості у 77 км/год кросовер збив конуси та не зміг повернутись у власну смугу, а стабільний результат тестові пілоти змогли отримати тільки з початковою швидкістю маневру 72 км/год і лише після активації спортивного режиму.

Усі нові BMW X5: що є на AUTO.RIA?
Предложение о продаже
Усі нові BMW X5: що є на AUTO.RIA?
от 2 745 165 грн до 4 535 696 грн

Попри прогрес численних електронних систем безпеки сучасні автомобілі стають дедалі більшими та важчими, що суттєво впливає на їхню керованість. Нагадаємо, що BMW X5 xDrive30d важить майже 2,3 тонни, — і вони, судячи зі слів експертів, дуже помітно вплинули на керованість. Якщо не активувати спортивний режим, автомобіль під час "лосиного тесту" не зберігає очікуваної стабільності навіть на швидкості 70 км/год, і навіть "чарівна кнопка" не рятує від недостатньої керованості на сто відсотків.

Отзывы о BMW X5

47 место
Отлично
404 отзыва
4.5
47 место
Общий рейтинг авто
  • Управление
    4.8
  • Надежность
    4.2
  • Комфорт
    4.5
  • Цена
    4.0
  • Дизайн
    4.8

дизайн кузова, динамика, дорожный просвет, качество материалов, качество сборки

стоимость обслуживания

Все отзывы о BMW X5

Подпишитесь на рассылку

Получайте первыми новости в удобном формате

Прокомментируйте первым

Добавить комментарий к статье

Каталог автосервисов Украины

Смотреть все →

Перевірено людьми