debug 0507 header1
debug 0507 header2
AUTO.RIA
Оновлені BMW X5 та X6: інший салон і лише гібридні двигуни Назад

Оновлені BMW X5 та X6: інший салон і лише гібридні двигуни

Серійне виробництво новинки має розпочатися вже за декілька місяців.

Після тривалої медійної прелюдії компанія BMW нарешті поширила інформацію щодо оновлень X5 та X6 2024 модельного рокую. Варто зазначити, що баварці дуже серйозно віднеслись до модернізації ключової моделі: автомобілі отримали допрацьовані силові установки, нове обладнання та помітні зміни в дизайні.

Візуально нові кросовери відрізнити нескладно відрізнити від теперішніх. Моделі змінили передні бампери та отримали тоншу оптику зі зміненою внутрішньою графікою. Позаду ж усі нововведення зводяться до іншого малюнку ліхтарів, а в профіль паркетники відрізняються лише декоративною накладкою над порогами та невеликим декором на передньому крилі.

Тест-драйв BMW X7. Большой авторитет

Найпомітніші зміни заплановані для салону кросоверів. Тепер напроти водія буде встановлюватись не панель приладів класичного формату, а цифровий кластер iDrive 8, який поєднує два дисплеї з діагоналлю 12,3 та 14,9 дюйма. Окрім того, істотно зміниться форма передньої панелі та центральна консоль, з якої зник селектор КПП.

Після планової модернізації «спортивно-активні» BMW втратять і звичні «неелектрифіковані» агрегати: надалі виробник пропонуватиме виключно гібридні силові установки різних типів. В найпростішому випадку паркетники просто отримають 48-вольтовий стартер-генератор, який допомагатиме ДВЗ на невеликих швидкостях. Окрім того, модернізації зазнали й самі двигуни. Наприклад, віддача модифікації xDrive30d збільшилась до 298 к.с. при 670 Нм крутного моменту.

Cкільки гривень за гібридний кросовер BMW XM?

Цікаво, що після оновлення з арсеналу зникла модифікація M50i: насправді їй накинули десятку до індексу, тобто 4,4-літровий V8 на 530 к.с. та 750 Нм крутного моменту матиме версія X5 (або Х6) M60i. Раніше такий агрегат можна було помітити на великому флагманському кросовері X7 M60i xDrive.

Однією з найдорожчих модифікацій має стати гібрид з функцією підзаряджання, на якому використана трилітрова “шістка”, яка в парі з електродвигуном видає близько 490 кінських сил. Після модернізації гібрид PHEV отримав покращену акумуляторну батарею, завдяки якій кросовер зможе проїхати приблизно 110 кілометрів взагалі без споживання пального.

Усі нові BMW X5: що є на AUTO.RIA?
Предложение о продаже
Усі нові BMW X5: що є на AUTO.RIA?
от 2 745 165 грн до 4 535 696 грн

Серед делікатніших нововведень — розширення переліку електронних асистентів та невеликі доопрацювання підвіски автомобіля, які переважно стосуються стабілізаторів поперечної стійкості. Що ж до появи новинок в автосалонах, то конкретних строків баварці поки не називають. Єдине, що відомо зараз, це орієнтир на старт виробництва, яке запланували на квітень поточного року.

Отзывы о BMW X5

45 место
Отлично
403 отзыва
4.5
45 место
Общий рейтинг авто
  • Управление
    4.8
  • Надежность
    4.2
  • Комфорт
    4.5
  • Цена
    4.0
  • Дизайн
    4.8

дизайн кузова, динамика, дорожный просвет, качество материалов, качество сборки

стоимость обслуживания

Все отзывы о BMW X5

Подпишитесь на рассылку

Получайте первыми новости в удобном формате

Прокомментируйте первым

Добавить комментарий к статье

Каталог автосервисов Украины

Смотреть все →

Перевірено людьми