debug 0507 header1
debug 0507 header2
AUTO.RIA
Оновлений Audi Q7 показали на перших фото. Коли чекати в Україні? Назад

Оновлений Audi Q7 показали на перших фото. Коли чекати в Україні?

Як і у разі з оновленням «побратима» Volkswagen Touareg, наступний Q7 отримає низку очевидних «косметичних» змін і декілька високотехнологічних «фішок».

Теперішній Audi Q7 був представлений ще у 2015 році та з невеликими змінами випускається вже чимало років. Однак у німецькій компанії поки не мають наміру представляти нове покоління кросовера найближчим часом: натомість інтерес до моделі вирішили освіжити оновленням, яке й презентували цього зранку.

Тест-драйв Audi Q8

Найбільше про рестайлінг свідчить оформлення передньої частини, де з'явились нова фальшрадіотарна решітка, інші бампери та оновлена оптика. Остання навіть у стандартному виконанні буде світлодіодною, хоча за доплату її можна буде «прокачати» фірмовою технологією HD Matrix з «лазерним» дальнім світлом і ходовими вогнями змінного дизайну.

Інтер'єр автомобіля в цілому зберіг притаманний йому класичний дизайн, але отримав багато покращень у деталях. Однією з найцікавіших стала підтримка інформаційно-розважальною системою сторонніх застосунків, яка суттєво розширює можливості бортової «музики». Також клієнтам обіцяють нові комбінації матеріалів і розширений перелік електронних асистентів.

Новий Audi Q7 на AUTO.RIA
Предложение о продаже
Новий Audi Q7 на AUTO.RIA
от 3 420 000 грн до 4 493 244 грн

Що ж до лінійки двигунів, то вона (принаймні, на перший погляд) не змінилась. Базові версії «стандартного«» Q7 отримають 3-літровий турбодизель на 228 або 282 кінські сили та 3-літровий бензиновий V6 на 335 «конячок». Під капотом зарядженого SQ7 має розміститись 4-літровий V8 з двома турбінами, який розвиватиме 500 кінських сил. Обладнаний ним кросовер відрізнятиметься дизайном і розганятиметься до 100 км/год лише за 4,1 секунди. За планом українського імпортера, до салонів наших дилерів оновлений Audi Q7 має прибути вже цієї весни.

Отзывы о Audi Q7

80 место
Отлично
131 отзыв
4.5
80 место
Общий рейтинг авто
  • Управление
    4.7
  • Надежность
    4.4
  • Комфорт
    4.7
  • Цена
    3.9
  • Дизайн
    4.7

дизайн кузова, динамика, дорожный просвет, качество материалов, качество сборки

стоимость обслуживания

Все отзывы о Audi Q7

Подпишитесь на рассылку

Получайте первыми новости в удобном формате

Прокомментируйте первым

Добавить комментарий к статье

Каталог автосервисов Украины

Смотреть все →

Перевірено людьми