debug 0507 header1
debug 0507 header2
AUTO.RIA
Оновлення Volkswagen Golf присвятили «круглій даті». ФОТО Назад

Оновлення Volkswagen Golf присвятили «круглій даті». ФОТО

Хетчбек та універсал отримали дещо свіжіший дизайн та нові технології.

Ювілей легендарного Volkswagen Golf (йому саме виповнилося 50 років) цього разу збігся з плановим оновленням моделі та привернув додаткову увагу до цієї події. Попри те, що йдеться лише про рестайлінг, внаслідок якого модель отримала незначні косметичні зміни, за ними приховано чимало важливих нововведень, які роблять Golf Mk 8,5 ще сучаснішим і дозволяють йому випередити багатьох суперників.

Фольксваген Гольф

Серед найпомітніших візуальних змін, які можна помітити на фото можна назвати нову світлотехніку, яка стала тоншою та отримала інший “малюнок”. У топовому виконанні на автомобіль встановлюватимуть оптику IQ.Light, яка вночі зможе освітлювати до 500 метрів попереду автомобіля, а як бонус до неї хетчбек та універсал отримають підсвічений логотип на решітці радіатора та задні ліхтарі з 3D-еффектом.

Тест-драйв Volkswagen Golf VIII: шире шаг!

У салоні автомобіля нарешті з'явиться кермо з фізичними кнопками, яке німці обіцяли повернути декілька років тому. Проте кліматична установка і далі використовуватиме сенсорну панель для керування температурою, хоча тепер вона отримала підсвітку, щоб її позначки легше було помітити в темну пору доби.

У компанії запевняють, що мультимедійна система моделі також зазнала модернізації, але наразі немає точної інформації про суть змін. Відомо тільки, що в базовому виконанні система Ready 2 Discover отримає 10,4-дюймовий екран, а за доплату його можна буде замінити дисплеєм на 12,9 дюйма. Асистент на основі ChatGPT також заявлений, але його обіцяють додати трохи пізніше в одному з оновлень системи.

Що вибрати? Порівнюємо хетчбеки Peugeot 308 та Volkswagen Golf

Що ж до систем допомоги водію, то тут найцікавіше нововведення можна знайти в асистенті Park Assist Pro, завдяки якому автомобіль заїжджатиме на паркомісце без водія у кріслі. Для цього можна буде використовувати смартфон, на екран якого виводитимуться необхідні елементи управління та картинка з панорамної камери Area View.

Фольксваген Гольф

В європейському офісі Volkswagen вже заявили, що оновлений Golf запропонують з чотирма бензиновими моторами, двома турбодизелями, двома “м'якими”  та двома підзарядними гібридами. При цьому найпотужніші Golf GTI Clubsport, Golf R та автомобілі з повноприводною трансмісією і бензиновим мотором обіцяють представити пізніше.

Тест-драйв Volkswagen Golf GTi: дорослішають навіть «запальнички»

На найдоступніші версії хетчбека та універсала встановлюватимуть 1,5-літровий TSI, який можна буде замовити з механічною коробкою передач, тим часом як “м'який” гібрид на його основі отримає виключно 7-діапазонну преселективну роботизовану трансмісію. Вона ж буде безальтернативною коробкою і для дволітрового 201-сильного TSI.

Ті, хто надає перевагу дизельним двигунам, матимуть вибір серед двох версій дволітрового TDI, який буде доступним як з “механікою”, так і з DSG. Як екологічну альтернативу їм запропонують дорожчі плагін-гібриди з 6-ступеневим роботом, електромотором і невеличкою літій-іонною батареєю на 19,7 кВт·год якої має вистачити приблизно на 100 км суто електричного пробігу.

Які нові Volkswagen Golf досі є на AUTO.RIA?
Предложение о продаже
Які нові Volkswagen Golf досі є на AUTO.RIA?
от 1 210 000 грн до 1 877 000 грн

Найцікавішу ж гібридну установку отримає модифікація GTE: йдеться про 268-сильний агрегат. За потужністю він випереджає не лише дорестайлінговий Golf GTI, а й сучасний його аналог, якому обіцяють понад 260 кінських сил. Втім, для деяких поціновувачів хот-хетча є й не дуже "мажорні" новини. Після оновлення Golf Mk 8,5 GTI більше не пропонуватимуть з “механікою”: автомобіль буде доступним лише з роботизованою трансмісією.

Отзывы о Volkswagen Golf

219 место
Отлично
691 отзыв
4.3
219 место
Общий рейтинг авто
  • Управление
    4.6
  • Надежность
    4.3
  • Комфорт
    4.2
  • Цена
    4.2
  • Дизайн
    4.3

дизайн кузова, динамика, качество сборки, коробка передач, объем багажника

дорожный просвет, качество материалов

Все отзывы о Volkswagen Golf

Подпишитесь на рассылку

Получайте первыми новости в удобном формате

Прокомментируйте первым

Добавить комментарий к статье

Каталог автосервисов Украины

Смотреть все →

Перевірено людьми