debug 0507 header1
debug 0507 header2
AUTO.RIA
Hyundai Tucson оновиться наступного року: маємо перші фото! Назад

Hyundai Tucson оновиться наступного року: маємо перші фото!

Зміни екстер'єру суто косметичні, однак у салоні з’явиться інший кокпіт у стилі електромобілів Ioniq з селектором КПП на колонці під кермом. Що ще відомо?

Поточна четверта генерація кросовера вийшла на ринок у 2020 році, — а це означає, що «Тусану» час готуватися до типового оновлення «середнього віку». Внаслідок таких робіт силові конструкції та більшість зовнішніх панелей автомобіля переважно залишається незмінною, тим часом як зовнішній пластиковий обладунок, начиння світлотехники та обладнання інтер’єру приводяться у відповідність до сучасніших очікувань потенційних клієнтів.

Автомобіль тижня. Hyundai Santa Fe (MX5)

Вочевидь, саме про подібний масштаб оновлень йдеться і цього разу: з огляду на кілька перших фото, розповсюджених корейським брендом, оновлений Hyundai Tucson матиме іншу решітку радіатора з більшими ходовими вогнями, які (це нескладно було передбачити) втратять трикутну форму. Зміниться і бампер: хоч він і збереже модулі світлотехніки обабіч решітки, трапеція в його нижній частині, створена чіткими геометричними деталями, дещо нагадуватиме передок поточного Toyota RAV4.

Про зміни задньої частини можна лише гадати: виробник не розповсюдив жодного фото у такому ракурсі. Схоже на те, що ефектна «зубата» форма ліхтарів збережеться, хоч їхнє начиння та світловий підпис, скоріш за все, будуть іншими. Є привід припускати, що новий вигляд матимуть і модулі з повторювачами поворотів, які вбудовані у нижню частину заднього бампера «Тусана».

Тест-драйв Hyundai Tucson Hybrid: притворился электромобилем

Масштаб оновлень інтер’єру значно більший: виходячи з наведених фото, корейський кросовер отримає кокпіт у стилі теперішніх електромобілів з сімейства Hyundai Ioniq, які вже побували на тест-драйвах AUTO.RIA. Йдеться насамперед про нову здвоєну рідкокристалічну панель, у якій під однією поверхнею поєднані цифровий щиток приладів та сенсорний дисплей інформаційно розважальної системи (досі він розташований під парою широких дефлекторів системи вентиляції на центральній консолі, що примушує відводити на нього погляд від дороги).

Цікаво, що звична панель управління кліматичною системою зі зручними «крутилками» вибору температури та інтенсивності потоку повітря залишилась на «бороді». Однак перемикати їхні напрямки, вочевидь, доведеться за допомогою сенсорних клавіш. Також варто звернути увагу на те, що з центральної консолі між передніми кріслами зникли клавіші управління автоматичною КПП: на їхньому місці розташовано панель для індуктивного заряджання смартфонів. Вочевидь, надалі цю функцію виконуватиме масивний джойстик, розташований праворуч під новим кермом.

Що вибрати? Порівнюємо кросовери Citroen C5 Aircross та Hyundai Tucson

Жодних даних про можливе оновлення «заліза» виробник поки не оприлюднив. Нагадаємо, що теперішній Hyundai Tucson (NX4) пропонують в Україні з двома типами силової установки: 156-сильним бензиновим атмосферником, який працює з 6-ступеневими трансмісіями (механічною або автоматичною), та самозарядним гібридом на базі 1.6-літрового бензинового турбо, який видає 230 к.с.

Усі нові Hyundai Tucson: що є на AUTO.RIA?
Предложение о продаже
Усі нові Hyundai Tucson: що є на AUTO.RIA?
от 1 978 400 грн до 1 787 300 грн

Є підстави припускати, що згаданий атмосферний мотор NU PE 2.0 MPi, який відповідає екологічному стандарту Euro 5, внаслідок рестайлінгу може зникнути з переліку, однак більше деталей ми дізнаємось не раніше ніж у 2024 році, коли Hyundai планує офіційно вивести на ринок оновлений Tucson.

Отзывы о Hyundai Tucson

316 место
Отлично
476 отзывов
4.3
316 место
Общий рейтинг авто
  • Управление
    4.3
  • Надежность
    4.4
  • Комфорт
    4.2
  • Цена
    4.2
  • Дизайн
    4.1

дизайн кузова, динамика, дорожный просвет, качество сборки, коробка передач

качество материалов, шумоизоляция

Все отзывы о Hyundai Tucson

Подпишитесь на рассылку

Получайте первыми новости в удобном формате

Прокомментируйте первым

Добавить комментарий к статье

Каталог автосервисов Украины

Смотреть все →

Перевірено людьми