debug 0507 header1
debug 0507 header2
AUTO.RIA
Оновлений Audi Q8 отримав оптику на органічних світлодіодах. Щось іще? Назад

Оновлений Audi Q8 отримав оптику на органічних світлодіодах. Щось іще?

У європейських автосалонах новинка має з'явитися найближчим часом.

Після появи на українському ринку Audi Q8 сильно зіпсував статистику не тільки своїм потенційним конкурентам, а й відомому в наших краях кросоверові Q7. На той час флагманська модель мала попит через поєднання сміливого екстер'єру та відомого бренду з гарною репутацією. В наші дні її дизайном досі захоплюються, однак він уже потребує певних удосконалень.

Тест-драйв Audi Q8

Щоб виправити цю ситуацію та трохи освіжити автомобіль, в Audi підготували рестайлінгові версії Q8 та його спортивної версії SQ8. Варто зазначити, що оновлення не змінило модель до невпізнаваності та має переважно точковий характер. Наприклад, обидва кросовери отримали нову фальшрадіаторну решітку, “перемальовані” бампери, розширену палітру кольорів та нові набори колісних дисків. Окрім цього, в деяких комплектаціях автомобіля з’явилась матрична оптика з лазерними модулями дальнього світла.

Оновлені Audi Q8 та SQ8


Ще однією цікавою особливістю оновленого кросовера стали адаптивні OLED-ліхтарі. За допомогою спеціальних систем кросовер може розпізнавати автомобілі, що під'їжджають дуже близько. І якщо дистанція зменшиться до 2 метрів, оптика автоматично увімкне суперяскравий режим. Що ж до фар HD Matrix LED, то завдяки 24-м окремо-керованим світлодіодам вони можуть не тільки видавати потужний пучок світла, а і розбивати його на менші промені та формувати з них світлові підказки. Що ж до інтер'єру, то тут зміни приховані в окремих невеликих деталях.

Які нові Audi Q8 є на AUTO.RIA зараз?
Предложение о продаже
Які нові Audi Q8 є на AUTO.RIA зараз?
от 2 948 878 грн до 4 392 824 грн

У країнах Європи новинка буде доступною одразу в декількох версіях. Найдешевшими мають стати дизельні Q8 45 та 50 TDI з трилітровою “турбошісткою”. За автомобіль з 228-сильним агрегатом у Німеччині проситимуть щонайменше 86 700 євро, а кросовер з 282-сильним мотором вже оцінили у 89 700 євро. Трохи більше (від 89 900 євро) доведеться викласти за бензиновий Q8 55 TFSI з трилітровим 335-сильним V6, а топовий на цей момент SQ8 з чотирилітровим V8 на 500 к.с. і 770 Н·м обійдеться у 119 500 євро. В Україні дорестайлінговий Q8 коштує дешевше ніж у Європі, тож є підстави сподіватися, що цей приємний нюанс збережеться й після оновлення.

Отзывы о Audi Q8

Отлично
3 отзыва
4.2
Общий рейтинг авто
  • Управление
    4.7
  • Надежность
    4.0
  • Комфорт
    4.7
  • Цена
    2.7
  • Дизайн
    5.0

дизайн кузова, динамика, дорожный просвет, качество материалов, качество сборки

стоимость обслуживания, тормоза, цена

Все отзывы о Audi Q8

Подпишитесь на рассылку

Получайте первыми новости в удобном формате

Прокомментируйте первым

Добавить комментарий к статье

Каталог автосервисов Украины

Смотреть все →

Перевірено людьми