debug 0507 header1
debug 0507 header2
AUTO.RIA
Ювілейна спецверсія Kia Sportage: коли чекати в Україні? Назад

Ювілейна спецверсія Kia Sportage: коли чекати в Україні?

Спеціальне виконання Anniversary Edition, випуск якого присвячений 30-річчю випуску моделі Sportage, прибуде до Європи цієї осені. Чим воно вирізнятиметься?

Компактний кросовер Kia Sportage, який мав неабияку популярність в Україні фактично від старту продажів, а у четвертій генерації (QL) тривалий час був лідером попиту на нашому ринку, святкує ювілей — 30 років з моменту початку його виробництва. З цієї нагоди виробник ще у липні запропонував спеціальну версію моделі 30th Anniversary Edition, побудовану на основі Sportage з довгою базою (знайомого нам переважно завдяки машинам зі США).

Новий Kia Sportage 30th Anniversary Edition для ринку Південної Кореї


Певний час її пропонували виключно на внутрішньому ринку Республіки Корея, однак незабаром власну ювілейну пропозицію отримають і європейські (а разом з ними — й українські) прихильники бренду. Згідно з повідомленням офіційного імпортера Kia в Україні, спецверсія Sportage Anniversary Edition буде представлена в Європі наприкінці вересня, а до салонів українських дилерів прибуде у жовтні поточного року. Зазначено, що автомобіль отримає низку вдосконалень, які зроблять кросовер привабливішим і розкішнішим.

Базовий KIA Sportage отримає більше обладнання в Україні. А що з ціною?

Повний перелік оновлень поки не розголошений, однак, за нашими даними, ювілейний Sportage матиме затемнені вікна, спортивні 19-дюймові легкосплавні диски, вкриті глянцевим чорним лаком, темні декоративні накладки на передній, задній, та бічних частинах кузова замість блискучого хрому. Також для ювілейної серії передбачений ексклюзивний колір Wolf Grey на додачу до вже доступних Deluxe White, Penta Metal та Experience Green.

В інтер’єрі з’являться сидіння, вкриті контрастною замшею та штучною шкірою у кольорах спеціального пакета оздоблення Midnight Green, а перелік стандартного обладнання міститиме передні крісла з електричним приводом налаштувань, функції підігріву сидінь і керма, ембієнтне освітлення, два 12,3-дюймові екрани та «розумні клавіші» для легшого контролю роботи другорядних бортових систем.

Які нові Kia Sportage є на AUTO.RIA зараз?
Предложение о продаже
Які нові Kia Sportage є на AUTO.RIA зараз?
от 1 115 320 грн до 1 396 640 грн

Більше деталей про технічну складову Kia Sportage Anniversary Edition та ціновий діапазон спеціальної версії дізнаємося вже незабаром: за планом, продаж автомобілів у салонах українських дилерів має стартувати вже наступного місяця. Підпишіться на канал Новин AUTO.RIA у Telegram, що своєчасно отримувати повідомлення про гідні уваги новинки світового та українського авторинку одразу на смартфон.

Отзывы о Kia Sportage

217 место
Отлично
666 отзывов
4.3
217 место
Общий рейтинг авто
  • Управление
    4.3
  • Надежность
    4.3
  • Комфорт
    4.2
  • Цена
    4.2
  • Дизайн
    4.6

дизайн кузова, динамика, дорожный просвет, качество сборки, коробка передач

качество материалов

Все отзывы о Kia Sportage

Подпишитесь на рассылку

Получайте первыми новости в удобном формате

Прокомментируйте первым

Добавить комментарий к статье

Каталог автосервисов Украины

Смотреть все →

Перевірено людьми