debug 0507 header1
debug 0507 header2
AUTO.RIA
Новий Volkswagen Passat остаточно став сімейним. Є перші фото! Назад

Новий Volkswagen Passat остаточно став сімейним. Є перші фото!

У дев'ятій генерації Volkswagen відмовився від седанів Passat: буде лише універсал.

Новина про те, що Volkswagen Passat не матиме чотиридверної модифікації у девятому поколінні, свого часу шокувала поціновувачів цієї моделі. Багато з них були розчаровані таким рішенням, але на момент поширення інформації німці вже згорнули розробку цієї моделі, а підготовку універсала й поготів передали спеціалістам Skoda.

Найшвидші нові дизельні авто. Що є на AUTO.RIA?

Свого часу чехи змогли вивести на ринок дуже успішний Superb, тому у Volkswagen прийняли рішення, доручити розробку нової генерації “Пассата” спеціалістам з Млада Болеслава, тим часом як вони самі сконцентрують на розширенні кросоверної та електричної лінійки. Що ж, зміна конструкторського бюро тут відчувається навіть по габаритах новинки.

Фольксваген Пассат

Те, що з кожною генерацією автомобілі стають дедалі більшими, вже давно нікого не дивує, однак Passat і тут примудрився виділитись. У порівнянні з попередньою генерацією новий універсал витягнувся у довжину на 14,4 сантиметра замалим не до 5 метрів (4917 мм), причому 5 сантиметрів з цієї прибавки припадає на колісну базу автомобіля (відстань між осями сягнула 2841 мм).

Автомобіль тижня. Volkswagen ID.7

З дизайном універсала цього разу вирішили не експериментувати. В цілому автомобіль вийшов схожим на попередню генерацію, але з вкрапленнями стилю електричної лінійки ID. В цілому таке рішення здається вельми логічним, адже єдиним варіантом придбати Passat у кузові, схожому на седан, буде новий ID.7.

Що ж до інтер'єру, то тут можна побачити чимало паралелей з показаним учора салоном Skoda Superb. Найголовнішим елементом тут став величезний тачскрін мультимедійної системи в альбомній орієнтації. Навіть у найпростіших модифікаціях його діагональ складе 12,9 дюйма, а у максимальній комплектації можна замовити навіть 15-дюймовий дисплей. Аналогового щитка приладів на новому Passat більше не буде: замість нього встановлюватимуть 10,25-дюймову “віртуальна” панель.

Skoda вперше показала інтер’єри нових Kodiaq та Superb. ВІДЕО

Багато хто прогнозував, що дизельні двигуни зникнуть з лінійки Passat, але через великий попит у Volkswagen вирішили зберегти дволітровий TDI та запропонують його у декількох модифікаціях. На передньоприводних «Пасатах» цей двигун буде доступний у версіях потужністю 122 та 150 к.с., а універсал з приводом на всі колеса отримає 190-сильний турбодизель.

Окрім нього лінійку добре відомих нам агрегатів продовжує дволітровий TSI, який запропонують у версіях на 201 або 261 кінську силу (тільки з повним приводом). Однак головну ставку німці планують робити на гібриди. Найпростішим з них має стати 1,5-літровий eTSI на 148 кінських сил, а найцікавішими будуть модифікації «eHybrid» з функцією підзаряджання. Такі автомобілі запропонують у двох модифікаціях: на 201 або 268 кінських сил. При цьому, акумуляторна батарея поки заявлена тільки одна — на 19,7 кВт·год.

Усі нові Volkswagen: що є на AUTO.RIA?
Предложение о продаже
Усі нові Volkswagen: що є на AUTO.RIA?
от 944 000 грн до 3 654 027 грн

Публічна прем'єра дев'ятого покоління VW Passat відбудеться наступного тижня на міжнародному автосалоні в Мюнхені. Перші «живі» авто мають поставити дилерам з конвейєра у Братиславі вже наступного року, однак до яких саме ринків дістанеться новий універсал — поки не невідомо.

Отзывы о Volkswagen Passat

283 место
Отлично
928 отзывов
4.3
283 место
Общий рейтинг авто
  • Управление
    4.4
  • Надежность
    4.2
  • Комфорт
    4.3
  • Цена
    4.1
  • Дизайн
    4.3

дизайн кузова, динамика, дорожный просвет, качество сборки, коробка передач

качество материалов

Все отзывы о Volkswagen Passat

Подпишитесь на рассылку

Получайте первыми новости в удобном формате

Другие материалы журналов

Комментарии (1)

Добавить комментарий к статье
Сергей | 10:33, 01 сент. 2023

Дно пробито , жах

Каталог автосервисов Украины

Смотреть все →

Перевірено людьми