debug 0507 header1
debug 0507 header2
AUTO.RIA
Оновлений Audi Q8 покажуть менш ніж за два тижні Назад

Оновлений Audi Q8 покажуть менш ніж за два тижні

Флагманський кросовер німецького бренду готовий до першого рестайлінгу! На що варто розраховувати?

Попри те, що Audi Q8, вперше показаний світові на Шанхайському автосалоні 5 червня 2018 року, виявився трохи меншим за модель Q7 («вісімка» має 4986 міліметри завдовжки проти 5063 мм у «сімки»), флагманом бренду став саме він. Перший автомобіль, розроблений для німецької марки новим шеф-дизайнером Марком Ліхте, отримав характерну задню стійку кузова, сильно нахилену вперед, через що його стали називати купеподібним кросовером.

Стильно та зручно. Які нові купе-кросовери є на AUTO.RIA?

Хай там як, після п’яти років продажів флагман потребує оновлення — і воно, як нам щойно повідомили з Інгольштадту, відбудеться найближчими днями. Власне, автомобілі у камуфляжній плівці «автошпигуни» фотографували на дорогах ще взимку, що дало підставу для створення низки дизайнерських рендерів. Однак незабаром зовнішність оновленого авто перестане бути таємницею: за повідомленням пресофісу Audi, офіційна презентація рестайлінгового Q8 запланована на 5 вересня. То на що варто розраховувати прихильникам бренду та потенційним покупцям?

Рендер видання Motor1, який спирається на перші «шпигунські» фото. Пізніше закамуфльований Q8 бачили у Скандинавії, в американському штаті Колорадо, а цього літа — і на Нюрбургрингу.


Одразу зауважимо: зазвичай оновлення «середнього віку» не передбачають істотних змін конструкції кузова, тож очікувати на радикальні оновлення стилю Q8, вочевидь, не варто. Хай там як, у компанії проанонсували, що автомобіль отримає новий вигляд передньої та задньої частини, пов’язаний переважно зі зміною конструкції та функціоналу світлотехніки. Як наслідок, спереду з’являться решітка радіатора та бампер іншої форми. Позаду ж, якщо спиратися на тизерне зображення нагорі та «шпигунські» фото, можна розраховувати не лише на нові ліхтарі, а й легку корекцію форми кришки багажного відсіку та бампера.

Тест-драйв Audi e-tron Sportback: Генератор приключений

Про решту вдосконалень у компанії поки не випустили й пари з уст, однак, на думку поінформованих експертів, у салоні мають з’явитись нове кермо та інша інформаційно-розважальна система, налаштування підвіски стануть дещо жорсткішими, а потужність наявних силових установок може бути збільшена завдяки вдосконаленню гібридних компонентів.

Найпотужніші нові авто в Україні: що є на AUTO.RIA?

Останній факт має неабияке значення, оскільки спортивні версії флагманського кросовера — 507-сильна SQ8 та 600-сильна RS Q8 — теж будуть оновлені, хоча, можливо, трохи згодом. Втім, варто нагадати, що найбільшу популярність в Україні наразі має саме Audi Q8: протягом 7 місяців поточного року власниками нового кросовера стали 193 українських автомобілісти, що робить Q8 найпопулярнішою моделлю німецької марки на нашому ринку. Принаймні попит на потужніші (а відтак і значно дорожчі) SQ8 та RS Q8 (26 і 11 машин відповідно за підсумками 7 місяців) скромніший навіть за продажі електричного Audi Q8 e-tron (35 нових авто).

Які нові Audi Q8 є на AUTO.RIA зараз?
Предложение о продаже
Які нові Audi Q8 є на AUTO.RIA зараз?
от 2 948 878 грн до 4 392 824 грн

Отже, більше про оновлення флагманського кросовера Audi ми дізнаємося найближчими днями. Підпишіться на канал Новин AUTO.RIA в Telegram, щоб вчасно отримувати інформацію про новинки українського та світового ринку автомобілів.

Отзывы о Audi Q8

Отлично
3 отзыва
4.2
Общий рейтинг авто
  • Управление
    4.7
  • Надежность
    4.0
  • Комфорт
    4.7
  • Цена
    2.7
  • Дизайн
    5.0

дизайн кузова, динамика, дорожный просвет, качество материалов, качество сборки

стоимость обслуживания, тормоза, цена

Все отзывы о Audi Q8

Подпишитесь на рассылку

Получайте первыми новости в удобном формате

Прокомментируйте первым

Добавить комментарий к статье

Каталог автосервисов Украины

Смотреть все →

Перевірено людьми