debug 0507 header1
debug 0507 header2
AUTO.RIA
Перші фото нового E-класу! Коли до нас? Назад

Перші фото нового E-класу! Коли до нас?

Новий седан від Mercedes-Benz показали тільки з гібридними четвірками, а найцікавіші версії представлять згодом. Однак на V8 можна не очікувати!

Дебют нового Mercedes-Benz E-класу завжди був важливою подією для німецької автоіндустрії. Багато років поспіль ця модель слугувала еталоном для бізнес седанів, але новий W214 має дещо інше завдання — підготувати всіх до змін, які має пережити усім відома модель.

Электрический Mercedes EQE получил две версии от AMG. Когда к нам?

До 2030 року Mercedes-Benz планує і надалі випускати бензинові авто, але підготовку до переходу на електрику німці вже почали. В асортименті компанії вже є електричний EQE, деякі дизайнерські рішення якого можна помітити й на стандартній “Єшці”. Наприклад, фальшрадіаторна решітка тепер поєднується з головною оптикою автомобіля через чорні глянсові вставки. А щоб схожість була ще очевиднішою, можна дозамовити підсвітку цієї самої решітки. Загалом для новинки будуть доступні три варіанти оформлення, які відрізнятимуться декором.

Салон нової генерації седана німці показали ще у лютому, а на презентації були показані додаткові зображення. Як завжди вони демонструють найдорожчу версію автомобіля з інформаційно-розважальною системою MBUX Hyperscreen зі скляною панеллю на всю ширину салону. Спільного щитка панелі приладів і “мультимедійки” вже немає: замість цього всі екрани розділені на окремі модулі, кожен з яких виконує власне завдання.

В Європейських країнах новий Mercedes-Benz E-класу представлений у шести модифікаціях виключно з дволітровими турбочетвірками. Найдоступніші версії авто виконані у форматі “м’якого” гібриду, а “старші” модифікації отримали потужніший електродвигун та велику “батарею”. Базовий E 200 може розвивати 204 к.с. та 320 Нм і пропонується тільки з заднім приводом.

Які нові Mercedes-Benz E-Класу пропонують на AUTO.RIA зараз?
Предложение о продаже

Дизельний E 220 d можна замовити з повним приводом 4Matic, або без нього, але у всіх випадках ви отримаєте двигун на 197 к.с., 440 Нм. Окрім цього для новинки будуть доступними й гібриди з функцією підзаряджання (PHEV): E 300 е (312 к.с. та 550 Нм), E 400 e 4Matic (381 к.с. та 650 Нм). Молодший варіант буде доступним з заднім та повним приводом, а ось найдорожчу модифікацію запропонують тільки з трансмісією 4Matic.

Натисніть тут, щоб своєчасно дізнатись про наявність та ціни в салонах українських дилерів!
Зацікавились новим Е-Класом?

Дещо пізніше в Mercedes-Benz обіцяють розповісти про шестициліндрові модифікації автомобіля, а ось седанів з потужними V8 ми вже не побачимо. В європейських дилерських центрах новий E-клас повинен з'явитись вже цього літа, — і, за нашою інформацією, український імпортер теж не надто зволікатиме. Принаймні за планом новий седан має прибути до України до початку осені. Тож не дивина, що розкривати решту секретів німці будуть не дуже довго. Докладніше про новий Mercedes-Benz E-Class ви зможете прочитати в одному з найближчих випусків журналу AUTO.RIA.

Отзывы о Mercedes-Benz E-Class

43 место
Отлично
423 отзыва
4.5
43 место
Общий рейтинг авто
  • Управление
    4.6
  • Надежность
    4.4
  • Комфорт
    4.7
  • Цена
    4.1
  • Дизайн
    4.6

дизайн кузова, динамика, дорожный просвет, качество сборки, коробка передач

качество материалов

Все отзывы о Mercedes-Benz E-Class

Подпишитесь на рассылку

Получайте первыми новости в удобном формате

Прокомментируйте первым

Добавить комментарий к статье

Каталог автосервисов Украины

Смотреть все →

Перевірено людьми