debug 0507 header1
debug 0507 header2
AUTO.RIA
Новий Mercedes-Benz GLC Coupe став більшим та «розумнішим» Назад

Новий Mercedes-Benz GLC Coupe став більшим та «розумнішим»

Цінники на нову генерацію у Mercedes-Benz обіцяють озвучити протягом року.

Після низки тизерів та шпигунських фотографій компанія Mercedes-Benz нарешті представила нову генерацію кросовера GLC Coupe 2024 модельного року. Варто зазначити, що оновлення купеподібного паркетника не виявились сюрпризом, оскільки автомобіль оновили за тим самим рецептом, що й представлений минулого року GLC зі звичним типом кузова.

Тест-драйв Mercedes-Benz GLC Coupe

Візуальні зміни можна назвати еволюційними. На перших опублікованих фотографіях легко помітити вужчу фальшрадіаторну решітку та головну оптику з новим фірмовим дизайном. На кормі серед оновлень можна виділити тонші ліхтарі та новий бампер, який повторює вигини передньої частини.

Натомість інтер'єр кросовера змінився до невпізнаваного. Навпроти водія тепер встановлено 11,9-дюймову "віртуальну" панель приладів, а для виведення інформації з мультимедійної системи відтепер використовується 12,3-дюймовий тачскрін у горизонтальній орієнтації. Ще одна важлива зміна — додатковий простору: довжина крос-купе збільшилась до 4731 мм, а завширшки він має 1890 міліметрів.

Автомобіль тижня. Mercedes-Benz GLC (X254)

Окрім цього суттєво збільшився перелік доступних електронних асистентів. Модернізації зазнала система допомоги при паркуванні, яка окрім значного переліку різноманітних датчиків тепер має камери панорамного огляду та функцію “прозорого” капоту. Остання буде корисною під час їзди манівцями. Також для цього вже у базовому виконанні пропонують позашляховий режим, в якому є асистент допомоги при спуску під значним кутом нахилу.

Всі стандартні модифікації паркетника матимуть дволітрові “м'які” гібридні установки. Віддача бензинових версій складає 204 та 258 кінських сил, а потужність дизельних модифікацій становить 197 або 269 кінських сил. Передбачені й три гібриди з функцією підзаряджання: бензинові PHEV на 313 або 381 к. с. та дизельний на 333 кінські сили.

Усі нові крос-купе Mercedes-Benz GLC-Class на AUTO.RIA
Предложение о продаже

Про “зарядженні” модифікації від AMG німці поки не розповідають, але, судячи з великої кількості шпигунських фото, на їхню прем'єру також не доведеться чекати дуже довго. Скоріш за все їх представлять протягом 2023 року, — ближче до регіональних дебютів моделі, на яких обіцяють розсекретити й ціну новинки.

Отзывы о Mercedes-Benz GLC-Class

Отлично
7 отзывов
4.4
Общий рейтинг авто
  • Управление
    4.4
  • Надежность
    4.4
  • Комфорт
    4.3
  • Цена
    5.0
  • Дизайн
    4.4

дизайн кузова, динамика, качество сборки, объем багажника, простор салона

качество материалов, шумоизоляция

Все отзывы о Mercedes-Benz GLC-Class

Подпишитесь на рассылку

Получайте первыми новости в удобном формате

Комментарии (1)

Добавить комментарий к статье
Сергей | 12:41, 17 мар. 2023

Мы его называем горбыль )))

Каталог автосервисов Украины

Смотреть все →

Перевірено людьми