debug 0507 header1
debug 0507 header2
AUTO.RIA
Новий KIA Sportage дав перцю на «лосиному тесті». ВІДЕО Назад

Новий KIA Sportage дав перцю на «лосиному тесті». ВІДЕО

Паркетник дуже добре себе проявив у цьому випробуванні.

Іспанський ресурс 77km.com, що спеціалізується на оцінці активної безпеки автомобілів, поширив відео, головним героєм якого став новий кросовер KIA Sportage. На ньому експерти намагались виявити межу швидкості, на якій паркетник стає недостатньо керованим при екстрених маневрах.

Що це за двигун? Плюси та мінуси «атмосферника» G4NL на новому KIA Sportage

На першому етапі тестування кросовер розігнали до стандартних для цієї вправи 76 км/год, і хоч при проходженні маневрів у другій секції автомобіль зачепив два конуси, але зберіг траєкторію. Під час другої спроби швидкість була збільшена до 80 км/год, але під час маневрування автомобіль сповільнився до 67 км/год, а на виході швидкість зменшилась до 47 км/год. Та навіть на такій швидкості кросовер пройшов тест ідеально і не зачепив жодного конуса.

В цілому експерти були дуже задоволені поведінкою автомобіля під час тестування. На окремий відгук заслужила система курсової стійкості. Вона своєчасно втручалася при виникненні екстреної ситуації та не заважала водію керувати автомобілем. Як результат, новий KIA Sportage зміг посісти четверту сходинку у цій вправі. З результатом у 24,3 секунди кросовер поступився тільки Peugeot 308, Cupra Born та Mini Cooper SE Countryman.

Все новые KIA на AUTO.RIA
Предложение о продаже
Все новые KIA на AUTO.RIA
от 535 760 грн до 612 720 грн

Нове покоління KIA Sportage вже активно продається в країнах Європейського Союзу. На нашому ринку новинку також планували представити: в Україні навіть проводили тестування передсерійного прототипу і відкрили замовлення новинки, однак через російський напад нові авто до нас так поки не встигли доставити.

Отзывы о Kia Sportage

217 место
Отлично
666 отзывов
4.3
217 место
Общий рейтинг авто
  • Управление
    4.3
  • Надежность
    4.3
  • Комфорт
    4.2
  • Цена
    4.2
  • Дизайн
    4.6

дизайн кузова, динамика, дорожный просвет, качество сборки, коробка передач

качество материалов

Все отзывы о Kia Sportage

Подпишитесь на рассылку

Получайте первыми новости в удобном формате

Каталог автосервисов Украины

Смотреть все →

Перевірено людьми