//заглушка фото
Як віддалено перевірити авто на СТО?

Рус Укр

Отзыв Jeep Compass 2018

106 тыс.км 15 л / 100 км
Внедорожник / Кроссовер Кузов
Бензин Двигатель
Полный Привод
3-5 лет Водительский стаж
2-3 года Время владения
Оценка авто
Плохо
1.6
  • Управление
    1
  • Надежность
    1
  • Комфорт
    1
  • Цена
    1
  • Дизайн
    4
Плюсы и минусы

дизайн кузова, дорожный просвет, простор салона

динамика, качество материалов, качество сборки, коробка передач, объем багажника, расход топлива, стоимость обслуживания, тормоза, управляемость, цена, шумоизоляция

Отзыв

Користувався автомобілем майже 2 роки. Купував в Америці з легким ударом в зад. Пробіг 80тис км. Задоволення отримував перший місяць поки машина не почала сипатись.
Для початку пройдемось по плюсах: повний привід- дійсно позитивна річ в цій машині, на додачу дуже хороший кліренс. Плюси закінчились..
Відносно мінусів коротко не вийде, але спробуємо:
Росхід по місту 15літрів бензину -wtf? Траса -11. Про які «8-12літрів» тут всі пишуть не розумію. Поставив газ - досягнути результатів місцевих «експертів» авторіа не вдалось. Реальний розхід газу по місту -20, траса -15.
Абсолютне кожне відвідування СТО супроводжується випробуванням для майстрів, адже цей «автомобіль» ніхто не хоче ремонтувати. А відвідувати СТО доводиться дуже часто, адже фантомні помилки двигуна, повного приводу, системи старт-стоп, помилки коробки супроводжували мене протягом року. І мені не вдалось знайти майстра який би зміг розібратись в чому проблема. Нагадаю, що удар по машині був лише косметичний по кузову, до агрегатів не дібрався.
Відносно ремонтомридатності нуль з нуля. В машині 2018 року прогнив тройнік який йде від бачка антифризу. Машині 4 роки, і в неї прогнила трубка. Як то кажуть das auto. По запчастинах час очікування оригіналу, та і тайваню теж - більше у вас варіантів не буде, близько місяця у кращому випадку. Або шукати бу на розборках за ціною оригіналу.
Накипіло і пригоріло за час користування нею нереально сильно. Нікому не рекомендую. Пощастило здихатись цієї проблеми.
Тримайтесь подалі від цього автомобіля і всього їхнього концерну впринципі.

Ярослав
сегодня

Подпишитесь на рассылку отзывов о Jeep Compass

Комментарии

Ваше имя:

Отзывы о моделях Джип

Отзывы о Джип Компасс по годам