debug 0507 header1
debug 0507 header2
AUTO.RIA
Новий пікап Fiat Titano показали на перших фото Назад

Новий пікап Fiat Titano показали на перших фото

Новинка розділить платформу з відомим українським автомобілістам Peugeot Landtrek.

Як не дивно, але в далеких країнах Південної Америки італійський Fiat давно відомий як виробник дуже непоганих пікапів. Безумовним бестселером там є середньорозмірний Toro, а серед компактніших моделей популярність має невеликий Fiat Strada. В Азії та Африці також випускався більший Fiat Fullback, оснований на Mitsubishi L200, а вже скоро йому на заміну має прийти новий Fiat Titano, випущений у співпраці з іншими учасниками промислової групи Stellantis.

Тест-драйв Peugeot Landtrek: зберігайте фокус!

На цей момент в Мережі є лиш одне офіційне зображення новинки, але навіть по ньому помітно, що Titano побудований на основі Peugeot Landtrek. Fiat майже не відрізнятиметься по характеристиках і отримає аналогічну лінійку двигунів та трансмісій. На більшості ринків це буде 1,9-літровий турбодизель з простою механічною КПП або 2,4-літровий бензиновий турбомотор з “автоматом”.

Пежо Ландтрек

Відомий в нашій країні Peugeot Landtrek.


Очікується, що новий Titano складе конкуренцію популярному Toyota Hilux та новому Ford Ranger і не буде відставати від них по рівню оснащення. Базові версії будуть максимально утилітарними, щоб задовольнити потреби країн з розвиненим сільським господарством. Але будуть і модифікації дорожче, з подвійною кабіною та просунутою мультимедійною установкою, як на Landtrek, що нещодавно побував у нас на тесті.

Скільки за новий Peugeot Landtrek на AUTO.RIA?
Предложение о продаже
Скільки за новий Peugeot Landtrek на AUTO.RIA?
от 1 276 500 грн до 1 385 300 грн

Наразі невідомо чи продаватимуть нову модель у всіх країнах Південної Америки. На цю мить завод Fiat в уругвайському Монтевідео вщерть завантажений виробництвом інших моделей. Тому італійцям доведеться інвестувати чимало грошей у розширення виробництва, або обмежувати постачання до частини цього регіону, щоб задовольнити попит на менший Toro.

Отзывы о Fiat Albea

363 место
Отлично
200 отзывов
4.1
363 место
Общий рейтинг авто
  • Управление
    4.3
  • Надежность
    4.4
  • Комфорт
    4.0
  • Цена
    3.9
  • Дизайн
    4.0

дизайн кузова, динамика, дорожный просвет, качество сборки, коробка передач

качество материалов

Все отзывы о Fiat Albea

Подпишитесь на рассылку

Получайте первыми новости в удобном формате

Прокомментируйте первым

Добавить комментарий к статье

Каталог автосервисов Украины

Смотреть все →

Перевірено людьми