debug 0507 header1
debug 0507 header2
AUTO.RIA
Скільки гривень за новий Hyundai Kona Hybrid? Назад

Скільки гривень за новий Hyundai Kona Hybrid?

Український імпортер автомобілів Hyundai повідомив про початок продажу кросовера Kona Hybrid другої генерації, який стартує в Україні з самозарядною гібридною силовою установкою. В салонах дилерів автомобіль, виготовлений у Південній Кореї, буде представлений у чотирьох комплектаціях та з додатковим пакетом оздоблення N Line.

Суть очевидних змін зовнішності нової «Кони» виходить далеко за межі декору: кузов, передня частина якого прикрашена фірмовою світлодіодною перемичкою на всю ширину капота, істотно виріс у габаритах. У порівнянні з автомобілем першої генерації новинка довша на 175 мм (загалом 4350 мм), її колісна база збільшилась на 60 мм (до 2660 мм), пасажирський салон став ширшим та вищим, а багажний відсік матиме до 466 літрів простору для поклажі (до рівня спинок задніх сидінь).

На момент старту продажів кросовер доступний в Україні лише з самозарядною гібридною силовою установкою, яка складається з атмосферного бензинового двигуна з безпосереднім впорскуванням 1.6 GDI та електродвигуна потужністю 43 к.с. Загальна продуктивність системи становитиме 141 к.с. і 147 Н·м, а заявлений виробником споживання пального зафіксований на рівні 4,5 л/100 км (за вимірами WLTP). Трансмісія також не матиме альтернативи: «українська» Kona Hybrid буде обладнана 6-ступеневою роботизованою КПП з двома зчепленнями, яка обертатиме виключно передні колеса.

Тест-драйв Ford Kuga FHEV: виріс, але не подорослішав

У першій з чотирьох доступних комплектацій (Express за 1 281 400 грн) Kona Hybrid запропонує покупцеві цифрову панель приладів, мультимедійну систему з екраном на 12,3 дюйма, навігацією, та підтримкою Apple CarPlay / Android Auto, світлодіодні денні ходові вогні, фари головного світла Multy MFR та задні світлодіодні ліхтарі, адаптивний круїз-контроль, кнопку запуску двигуна та систему безключового доступу до салону, електричне паркувальне гальмо та низку електронних асистентів.

З подальшим зростанням комплектацій (у порядку Dynamic / Elegance / Top) розширюватиметься функціонал бортових систем і перелік оцій, орієнтованих на комфорт і безпеку екіпажу (з’явиться салонне дзеркало з фотохромним затемненням, система навколишнього огляду, відеомоніторинг «сліпих зон», електричне регулювання та вентиляція передніх крісел, сервопривід дверцят багажного відсіку тощо). Разом з тим змінюватиметься і вартість: у кожній наступній комплектації сума збільшуватиметься приблизно на 70 тисяч гривень, поки не досягне 1 496 700 грн.

Перейдіть сюди, що своєчасно дізнатись про наявність автомобілів у салонах дилерів!
Зацікавились новим Hyundai Kona Hybrid?

Втім, це ще не межа: клієнт може додатково замовити пакет внутрішнього та зовнішнього оздоблення N Line для комплектацій Elegance або Top. За 41 300 грн виробник встановить ексклюзивні литі диски на 18 дюймів, кермо з перфорованої шкіри з червоною ниткою, оздоблення сидінь покращеною тканиною, металеві педалі, пофарбовані у колір кузова накладки на колісні арки та пороги та хромовану насадку вихлопної системи, а той самий набір, доповнений оббивкою крісел штучною шкірою та алькантарою, коштуватиме 60 тисяч.

Отзывы о Hyundai Kona

Подпишитесь на рассылку

Получайте первыми новости в удобном формате

Прокомментируйте первым

Добавить комментарий к статье

Каталог автосервисов Украины

Смотреть все →

Перевірено людьми