debug 0507 header1
debug 0507 header2
AUTO.RIA
Новий Opel Grandland зі знижкою: ціна зменшиться на 40 тисяч гривень! Назад

Новий Opel Grandland зі знижкою: ціна зменшиться на 40 тисяч гривень!

Український імпортер автомобілів Opel повідомив про зменшення ціни кросоверів Grandland, які вже знаходяться на місцевих складах: відтепер вартість бестселера німецького бренду в салонах дилерів буде на 40 000 гривень меншою. Втім, базовий цінник, який наразі становить 999 852 гривні, не зміниться — і далі ми дізнаємось у чому річ.

Компактний Grandland (довжина кросовера — близько 4,5 метра) неодноразово був героєм наших тест-драйвів та порівнянь, оскільки він утримує позицію найпопулярнішого автомобіля марки Opel в Україні. Одним із чинників, які обумовлюють інтерес до цієї моделі, є доволі високий рівень комплектацій та можливість вибору типу силового агрегата: дилери пропонують «Грандленди» з бензиновим турбо потужністю 165 к.с. і 6-ступеневою автоматичною коробкою передач, альтернативою якого є 130-сильний турбодизель з 8-ступеневим «автоматом».

Тест-драйв Opel Grandland: вибір, який має рацію

Найдешевший Grandland — бензиновий: він постачається лише у початковій комплектації GL та коштує без кількох гривень мільйон, і його цінник дедалі залишиться незмінним. Та навряд чи потенційні покупці моделі матимуть привід нарікати: завдяки проголошеній знижці мінімальна вартість автомобілів з економним турбодизелем і 8-ступеневою АКПП складе 1 007 900 гривень.

За цю суму клієнт отримає Opel Grandland з фронтальними та бічними подушками/ шторками безпеки, круїз-контролем, двозонним клімат-контролем, підігрівом передніх сидінь та керма, центральним сенсорним дисплеєм на 7 дюймів та «віртуальною» 7-дюймовою панеллю приладів, легкосплавними 17-дюймовими колесами та світлодіодними фарами з автоматичним перемиканням «дальнього».

Що вибрати? Порівнюємо кросовери MG HS та Opel Grandland

Подальші «підвищення» комплектацій (за нашими даними, на складах в Україні наявні автомобілі у виконаннях GL, SE та GS) додають адаптивний круїз-контроль, систему розпізнавання втоми водія, безключовий доступ та електропривод кришки багажника, камеру заднього огляду або панорамну систему спостереження, ергономічні сидіння AGR, оздоблені алькантарою або шкірою, вентиляцію передніх крісел, центральний сенсорний 10-дюймовий дисплей та 12-дюймову панель приладів, чорні 18-дюймові колісні диски Manta тощо.

Усі нові Opel Grandland: що є на AUTO.RIA?
Предложение о продаже
Усі нові Opel Grandland: що є на AUTO.RIA?
от 998 000 грн до 1 293 500 грн

Найдорожчий Opel Grandland GS після урахування знижки коштуватиме 1 293 500 грн. Якщо ж клієнт не матиме бажання чи можливості сплачувати повну суму одразу при купівлі, дилери Opel запропонують фірмові програми фінансування: кредит (до 84 місяців) або лізинг (до 60 місяців) з початковим внеском від 20% вартості автомобіля.

Подпишитесь на рассылку

Получайте первыми новости в удобном формате

Комментарии (1)

Добавить комментарий к статье
Vitaliy | 19:37, 29 сент. 2023

Дайте коштів...

Каталог автосервисов Украины

Смотреть все →

Перевірено людьми