debug 0507 header1
debug 0507 header2
AUTO.RIA
Одним чеком: Volvo включить вартість обслуговування «електричок» до їхнього цінника Назад

Одним чеком: Volvo включить вартість обслуговування «електричок» до їхнього цінника

Три роки — без додаткових витрат на регламентні роботи для покупців нових електромобілів шведської марки.

Український імпортер легкових авто Volvo запропонував спеціальні умови для власників електромобілів бренду: за програмою Volvo Care Offer сервісне обслуговування буде включене до вартості авто. Сервісна програма діятиме протягом 3 років або 100 000 кілометрів – залежно від того, що настане раніше.

Найдоступнішим електромобілем Volvo став новий кросовер EX30

Пропозиція актуальна для покупців усіх нових електромобілів Volvo та передбачає регулярне сервісне обслуговування авто відповідно до регламенту, заміну запчастин, що піддаються природному зносу, та оновлення програмного забезпечення. Станом на цю мить вартість передбачених програмою Volvo Care Offer регламентних робіт на зазначений період оцінена у 15 362 гривні (для моделі Volvo XC40 Recharge), тож саме цю суму буде «додано до чека» під час купівлі нової «електрички».

Тест-драйв Volvo XC40 Recharge: бажаєте встановити оновлення?

Варто зазначити, що наведена сума примушує вкотре згадати аргумент про нижчу вартість володіння електромобілем: для порівняння, власникові нового Volvo XC40 2.0 MHEV зі 197-сильною гібридною установкою протягом аналогічного періоду (3 років або 100 000 кілометрів пробігу) доведеться витратити на регламенті роботи від 37 до 42 тисяч гривень, тим часом як покупець нового електричного Volvo XC40 Recharge сплатить «авансом» лише 15 тисяч. І матиме гарантію на тягову батарею тривалістю 8 років або 160 000 км.

12 найпопулярніших нових електромобілів серпня. Що купують в Україні?

Втім, йдеться не лише про одну модель, адже програма Volvo Care Offer поширюватиметься на всю лінійку електричних легковиків Volvo: нещодавно презентований у нас EX30, добре знайомі українським прихильникам бренду XC40 Recharge та C40 Recharge і навіть на флагманський електрокросовер EX90, який прибуде до України «живцем» трохи згодом.

Подпишитесь на рассылку

Получайте первыми новости в удобном формате

Каталог автосервисов Украины

Смотреть все →

Перевірено людьми