debug 0507 header1
debug 0507 header2
AUTO.RIA
Мінікросовер Renault Captur повертається до України. Яка ціна? Назад

Мінікросовер Renault Captur повертається до України. Яка ціна?

Два варіанти турбодвигуна, роботизована коробка передач та доволі щедрі комплектації: що пропонують дилери?

Популярність, яку в Україні здобув Renault Duster, та відсутність на нашому ринку доступного Sandero Stepway, спонукають українського імпортера розширювати лінійку компактних кросоверів. Цього тижня дилери почали приймати замовлення на постачання моделі Captur, яка свого часу була у нас представлена, однак на певний час зникла з салонів Renault.

Нагадаємо, йдеться про невеличкий (довжиною трохи більше ніж 4,22 метра з кліренсом у 174 мм) автомобіль, побудований на платформі CMF-B, яку Captur ділить з новими Renault Clio, Nissan Juke та представленим восени минулого року «клоном» від Mitsubishi – ASX, призначеним для європейського ринку. Втім, проблем з ідентифікацією «Каптюр» не має: передню частину прикрашають фари з пізнаваними С-подібними ходовими вогнями (задні ліхтарі мають таку ж форму) та фірмова решітка радіатора.

Mitsubishi презентувала новий ASX. Ми раніше зустрічались?

Українським покупцям крос-хетч пропонують у двох комплектаціях: Zen та Intense, причому 17-дюймові колеса, 7-дюймовий сенсорний дисплей інформаційно-розважальної системи, ключ-картку «вільні руки», підігрів передніх крісел, систему клімат-контролю та фари Full LED автомобіль матиме вже у базовій. Ще однією принадою інтер’єру стане зсувний диван заднього ряду: відповідно до його позиції у п’ятимісній конфігурації ємність багажного відсіку може змінюватись у межах від 422 до 536 літрів, а склавши спинки задніх сидінь її можна збільшити до 1275 літрів.

У початковій комплектації Captur має 4-циліндровий турбомотор на 1,3 літра потужністю 130 к.с. та 7-ступеневу роботизовану коробку передач EDC. Топовий варіант пропонує 155-сильну версію того ж двигуна і таку саму трансмісію. Привод — виключно на передні колеса. Окрім того, комплектація Intense відрізнятиметься наявністю підігріву керма, системою вибору режимів водіння Multi-Sense, цифровим щитком приладів, контрастним кольором даху тощо.

Усі нові кросовери Renault: що є на AUTO.RIA зараз?
Предложение о продаже

Вартість Captur у виконанні Zen стартує з 910 300 гривень (840 300 грн за умови участі у програмі Renault Бонус), тим часом як топовий Intense коштує 974 400 (904 400 грн з Renault Бонус). Втім, за опції на кшталт системи навколишнього панорамного огляду та фарби «металік» доведеться заплатити додатково. У салонах дилерів замовлені автомобілі з’являться «живцем» вже восени.

Отзывы о Renault Captur

Подпишитесь на рассылку

Получайте первыми новости в удобном формате

Прокомментируйте первым

Добавить комментарий к статье

Каталог автосервисов Украины

Смотреть все →

Перевірено людьми