debug 0507 header1
debug 0507 header2
AUTO.RIA
Оновлена Toyota RAV4 отримала спортивну версію. Де там спорт? Назад

Оновлена Toyota RAV4 отримала спортивну версію. Де там спорт?

В автосалонах новинка має з'явитись ближче до кінця поточного року.

Популярний в нашій країні кросовер Toyota RAV4 нещодавно пережив оновлення — принаймні в Європі. Паркетник отримав нове обладнання та невеликі зміни в комплектаціях, а нещодавно до його лінійки приєдналась модифікація GR Sport. Одразу зазначимо: лінійка двигунів цієї версії не відрізнятиметься від моторів стандартного кросовера, новими будуть лише декор і налаштування підвіски.

Тест-драйв Toyota RAV4 Plug-in Hybrid: вы захотите переплатить

Візуально нову Toyota RAV4 GR Sport можна буде відрізнити по 19-дюймових колісних дисках особливого дизайну, акцентах чорного кольору на кузові автомобіля й набору шильдиків на фальшрадіаторній решітці та кришці багажника. З хромованих деталей на спортивній версії залишилися тільки тоненькі молдинги на верхній частині дверей та на бамперах. Решту дрібних деталей екстер'єру покрито чорним глянцем.

Основною фішкою в інтер'єрі нової модифікації стане пара спортивних сидінь з комбінованою оббивкою. На їхніх боковинах використана якісна екошкіра, а центральна частина візуально дуже нагадує замшу. Ще однією цікавою особливістю нових крісел стали інтегровані підголівники з логотипами “GR”. Окрім цього схожу емблему можна знайти в нижній частині керма RAV4.

Скільки за новий Toyota RAV4 на AUTO.RIA?
Предложение о продаже
Скільки за новий Toyota RAV4 на AUTO.RIA?
от 1 025 640 грн до 1 943 116 грн

Цікаво, що в Toyota вирішили не йти шляхом більшості автовиробників, які у своїх спортивних версіях часом обмежуються тільки “спортивними” шильдиками. Приставку GR кросовер носить завдяки підвісці, яка була розроблена інженерами підрозділу Gazoo Racing. На презентації анонсували жорсткіші пружини та амортизатори, хоча решта доопрацювань поки залишилась нерозкритою. В автосалонах новинка має з'явитись ближче до кінця 2022 року, тож і європейські ціни на неї оголосять трохи згодом.

Отзывы о Toyota RAV4

195 место
Отлично
634 отзыва
4.3
195 место
Общий рейтинг авто
  • Управление
    4.4
  • Надежность
    4.6
  • Комфорт
    4.0
  • Цена
    4.2
  • Дизайн
    4.5

дизайн кузова, динамика, дорожный просвет, качество сборки, коробка передач

качество материалов, шумоизоляция

Все отзывы о Toyota RAV4

Подпишитесь на рассылку

Получайте первыми новости в удобном формате

Прокомментируйте первым

Добавить комментарий к статье

Каталог автосервисов Украины

Смотреть все →

Перевірено людьми