debug 0507 header1
debug 0507 header2
AUTO.RIA
Оновлений KIA EV6 — такий молодий, а вже з рестайлінгом? Назад

Оновлений KIA EV6 — такий молодий, а вже з рестайлінгом?

Електричний кросовер, який щойно почали продавати в Україні, має пройти оновлення ще до початку наступного року. Що відомо?

Через пізній дебют на українському ринку ця новина може трохи здивувати, але насправді з моменту старту світових продажів електричного кросовера EV6 промайнули вже три роки, — і у Кіа почали готуватися до планового оновлення моделі. Не дивина: нещодавно пройшла рестайлінг інша корейська «електричка», яка ділить з ним технологічну платформу E-GMP — Hyundai Ioniq 5, та й дебют нового флагманського електрокросовера Kia EV9 і низки яскравих суперників з КНР примушує «тримати марку».

Автомобіль тижня: KIA EV6

До того ж останнім часом вкритий камуфліжем EV6 неодноразово попадався до об’єктивів «фотошпигунів» під час випробувань, тож у компанії вирішили не приховувати кота в мішку. Втім, найцікавіше притримали до презентації: наразі оприлюднені лише кілька зображень, які показують оновлені передню та задню частини електромобіля, — але вони, варто визнати, мають вкрай привабливий вигляд.

Найочевидніша зміна — оновлення «світлового підпису» попереду й позаду. Передні ходові вогні матимуть форму риболовного гачка, який огинатиме нову горизонтальну накладку по центру бампера (той, вочевидь, теж зміниться на користь кращої аеродинаміки). Рельєфні «плечі» над колісними арками втратять поздовжнє ребро і стануть гладенькими.

Попит на нові електромобілі пригальмував. Які моделі краще купували у березні?

Задні ліхтарі, поєднані вузькою світлодіодною стрічкою, теж отримають «зазубрини» обабіч. Також, згідно з «шпигунськими» фото, варто очікувати на іншу форму заднього бампера та новий асортимент колісних дисків. Тим часом про зміни «по залізу» корейці не випустили ані пари з уст. Однак, з огляду на оновлення, отримані Hyundai Ioniq 5, майбутні покупці можуть розраховувати на більшу батарею ємністю 84 кВт·год (зараз — 77,4 кВт·год) і довший за теперішній пробіг електромобіля на повному заряді.

Нові та з гарантією: які електромобілі Kia є на AUTO.RIA зараз?
Предложение о продаже

Решту технічних деталей сподіваємося дізнатися трохи згодом: виробництво рестайлінгового Kia EV6 за планом мають розпочати ще до кінця поточного року. Тим часом вже відомо, що електричний Hyundai Ioniq 5 має прибути до України з оновленнями цього літа.

Подпишитесь на рассылку

Получайте первыми новости в удобном формате

Прокомментируйте первым

Добавить комментарий к статье

Каталог автосервисов Украины

Смотреть все →

Перевірено людьми