debug 0507 header1
debug 0507 header2
AUTO.RIA
Перший повністю електричний Alfa Romeo представили офіційно Назад

Перший повністю електричний Alfa Romeo представили офіційно

Окрім батарейкових версій, кросовер також отримав гібридну модифікацію.

Компанія Alfa Romeo нарешті представила найменшу та одну з найочікуваніших своїх сучасних моделей. Кросовер Milano багато разів можна було побачити на шпигунських фотознімках, але італійці все ж змогли зробити її дизайн сюрпризом, чого не можна сказати про техніку нової моделі.

Що вибрати? Порівнюємо Infiniti QX50 та Alfa Romeo Stelvio

В основі нової моделі закладено платформу Stellantis, що використовується в Fiat 600 і Jeep Avenger, який незабаром має прибути до України. Таким чином, це буде дуже компактний кросовер, менший за Stelvio та Tonale. З довжиною у 4170 мм і шириною у 1780 мм це типовий B-SUV. Для порівняння, новий Milano буде приблизно на 13,5 сантиметрів коротший за Peugeot 2008.

Альфа Ромео Мілано

В плані дизайну “Альфа” буде помітно відрізнятись від своїх співплатформенників і візуально виділятиметься своїм спортивним силуетом і агресивними формами. Передня частина тут насичена складним рельєфом, а щоб додати автомобілю агресивності італійці використовують чорні вставки, які імітують великі повітрозабірники.

Автомобіль тижня. Jeep Avenger

Щоб додати агресії своєму авто в Alfa Romeo вирішили згладити лінію даху яка плавно спадає до задніх ліхтарів. Кут спадання тут не такий великий, щоб називати Milano купеподібним паркетником, але все ж він виглядає спортивніше за стандартні кросовери, а підкреслює весь силует так званий “хвіст камма”, який відсилає новинку до відомої Giulia TZ.

Інтер’єр Alfa Romeo Milano набагато спокійніший ніж те що можна побачити ззовні. В цілому, це досить типовий для сучасних авто салон з двома 10,25-дюймовими екранами панелі приладів і мультимедійної установки, але зі своєю унікальною графікою і спортивними сидіннями, оздобленими алькантарою в дорогих версіях, або тканиною у найдоступніших.

Два брати-акробати: Fiat офіційно презентував дві нових моделі.

Лінійка модифікацій новинки включатиме три версії. Найдорожчою версією мають стати електричні кросовери Ellettrica Veloce з одним 240-сильним двигуном, який передає весь момент на передні колеса. Такий самий агрегат ми зможемо побачити на Abarth 600e і Lancia Ypsilon HF, але для них поки не заявлено диференціал Torsen з самоблокуванням.

Альфа Ромео Мілано

Шасі найспортивнішої версії передбачає занижену на 25 мм підвіску з жорсткішими стабілізаторами поперечної стійкості та продуктивнішими гальмами. Наприклад, спереду тут будуть використовуватись чотирьохпоршневі моноблочні супорти та гальмівні диски з діаметром 380 міліметрів.

Що вибрати? Порівнюємо крос-хетчбеки Citroen C4 та Fiat Tipo Cross

Стандартна Ellettrica буде пропонуватись з точно таким же 154-сильним мотором, який заявлено для українського Jeep Avenger. Такі автомобілі мають отримати компактну літій-іонну батарею на 54 кВт·год, якої за обіцянками Stellantis має вистачити приблизно на 410 кілометрів пробігу.

Ну і для тих, хто ще не готовий повністю перейти на електричну тягу італійці підготували гібридний Alfa Romeo Milano Ibrida з двигуном внутрішнього згоряння. У такого автомобіля не буде переднього багажника, а на його місці буде встановлено 134-сильний 1,2-літровий турбомотор, який працюватиме з 28-сильним електромотором, що інтегровано в 6-діапазонний преселективний “робот”. А ось простої бензиновою версії для Milano не передбачено, як і модифікацій з механічною трансмісією.

Нові запальні Alfa Romeo: що є на AUTO.RIA?
Предложение о продаже
Нові запальні Alfa Romeo: що є на AUTO.RIA?
от 1 895 000 грн до 4 263 000 грн

Вже на презентації в Alfa Romeo озвучили що на найбільших європейських ринках за Milano будуть просити від 30 тисяч євро. Першою в Старому Світі має з'явитись батарейкова Ellettrica, яку обіцяють представити на початку цього літа, а ось гібридна Ibrida з'явиться в автосалонах тільки наступного року.

Подпишитесь на рассылку

Получайте первыми новости в удобном формате

Прокомментируйте первым

Добавить комментарий к статье

Каталог автосервисов Украины

Смотреть все →

Перевірено людьми