debug 0507 header1
debug 0507 header2
AUTO.RIA
Кросовер Jaguar i-Pace теж пропонуватимуть за підпискою. Яка «абонплата»? Назад

Кросовер Jaguar i-Pace теж пропонуватимуть за підпискою. Яка «абонплата»?

Вартість послуги «користування без володіння» включатиме технічну підтримку й регулярне обслуговування, страхування «автоцивілки» й КАСКО тощо. Раз на пів року машину можна буде навіть замінити — але й коштуватиме таке задоволення чимало.

Український імпортер автомобілів Jaguar оголосив про старт програми «підписки» на перший і поки єдиний електричний кросовер марки — i-Pace. Подібні умови передачі клієнту автомобіля, але не права власності на нього, за фіксовану плату щомісяця вже діють для електричних Volvo.

Електричні Volvo в Україні пропонуватимуть за підпискою. Що воно таке та скільки коштує?

Підписка є альтернативою кредиту чи лізингу, але передбачає передачу клієнту не права власності, а можливості користуватися новим автомобілем без довгострокових зобов’язань чи значного початкового внеску, — натомість передбачений щомісячний фіксований платіж. Очевидна перевага перед згаданими формами фінансування у тому, що підписку можна достроково припинити (повернути машину власнику) без штрафів, або ж замінити один автомобіль (а саме Jaguar i-Pace) на інший.

Тест-драйв Jaguar i-Pace. На лампочке

Також доволі зручно те, що згадана щомісячна «абонплата» вже міститиме у собі витрати на реєстрацію, страхування, регулярні регламентні роботи, купівлю та сезонне зберігання відповідних шин, цілодобовий асистанс тощо. Як наслідок, сума буде вельми істотною: орієнтовна вартість фіксованого щомісячного платежу для Jaguar i-Pace коливатиметься від 85 600 грн (якщо угода передбачає «підписку» тривалістю 24 місяців) до 105 970 грн (у разі «підписки» на рік).

Найпопулярніші нові електромобілі в Україні: що купували у листопаді?

Нагадаємо, що офіційно представлений на українському ринку Jaguar i-Pace – це повноприводний 4,68-метровий електричний кросовер потужністю 400 к.с., здатний прискоритися з місця до сотні за 4,8 секунди та подолати до 470 км на одному заряді батареї. Вартість найдешевшого «ай-Пейса», який можна знайти на AUTO.RIA зараз, становить 2 473 226 гривень, тим часом як за найдорожчий варіант дилери правлять 2 738 787 грн.

Отзывы о Jaguar I-Pace

Отлично
1 отзыв
4.4
Общий рейтинг авто
  • Управление
    5.0
  • Надежность
    5.0
  • Комфорт
    5.0
  • Цена
    2.0
  • Дизайн
    5.0

дизайн кузова, динамика, дорожный просвет, качество материалов, качество сборки

расход топлива, цена, шумоизоляция

Все отзывы о Jaguar I-Pace

Подпишитесь на рассылку

Получайте первыми новости в удобном формате

Прокомментируйте первым

Добавить комментарий к статье

Каталог автосервисов Украины

Смотреть все →

Перевірено людьми