debug 0507 header1
debug 0507 header2
AUTO.RIA
Електричні Volvo в Україні пропонуватимуть за підпискою. Що воно таке та скільки коштує? Назад

Електричні Volvo в Україні пропонуватимуть за підпискою. Що воно таке та скільки коштує?

Український імпортер легковиків марки Volvo повідомив, що надасть прихильникам бренду можливість користуватися новими електричними моделями бренду за програмою підписки, яка істотно відрізняється від усіх наявних досі на нашому ринку фінансових пропозицій. У чому фішка?

Підписка – це гнучка альтернатива кредиту чи лізингу: вона передбачає передачу клієнту в користування нового автомобіля без довгострокових зобов’язань чи значного початкового внеску за щомісячним фіксованим платежем. Таку угоду можна достроково припинити (повернути машину власнику) без штрафів, або ж замінити один автомобіль (у даному разі — електричний Volvo) на інший.

Найдоступнішим електромобілем Volvo став новий кросовер EX30

Першими за підпискою в Україні стануть доступні виключно електричні моделі бренду: C40 Recharge, XC40 Recharge, а незабаром і новий EX30 (він прибуде на наш ринок цієї зими). Автомобіль можна буде обрати серед наявних на складі й отримати його за пару днів, або замовити бажаний колір чи комплектацію у виробництво, — однак у такому разі доведеться дочекатись виконання цього замовлення. 

Volvo одним із перших серед офіційно представлених автобрендів в Україні запускає новий сервіс. Тепер користуватися новими Volvo зможе ще більше клієнтів, також це дозволить насолоджуватися всіма перевагами авто без жодних турбот, – каже Артем Ткаченко, бренд-директор Volvo в Україні. – Швидке оформлення, прозорий фіксований щомісячний платіж, можливість заміни авто і навіть – подальший викуп. Це нова можливість, якою ми пишаємося.


Тривалість підписки — від 6 місяців до 3 років, але потягом цього періоду клієнт матиме можливість замінити автомобіль на інший електричний Volvo або й скасувати підписку, попередивши про це завчасно. Орієнтовна вартість фіксованого щомісячного платежу для EX30 становить щонайменше 37 988 грн, підписка на XC40 Recharge коштуватиме від 55 288 грн на місяць, а найдорожчою пропозицією буде Volvo С40 Recharge: 57 704 грн/міс.

12 найпопулярніших нових електромобілів у вересні. На що є попит в Україні?

Сума неабияка, однак вона значно доступніша за розцінки, передбачені сервісами короткострокової оренди авто: для порівняння, за 30 діб використання електромобіля на кшталт Volkswagen ID.4 доведеться сплатити близько 84 тисяч гривень (і ще 30-37 тисяч залишити як заставу). Однак підписка передбачає співпрацю, яка триватиме значно довше, — або завершиться викупом авто, якщо клієнт врешті не побажає з ним розлучатися.

Які «електрички» Volvo є на AUTO.RIA зараз?
Предложение о продаже

Також варто розуміти, що до складу платежу буде включено не лише можливість експлуатувати новий електромобіль на власний розсуд без обмеження пробігу, а й послуги, які покупець нового авто зазвичай оплачує додатково: реєстрація автомобіля, пенсійний збір, страхування КАСКО та ОСЦПВ, вартість регулярного технічного обслуговування тощо.

Подпишитесь на рассылку

Получайте первыми новости в удобном формате

Прокомментируйте первым

Добавить комментарий к статье

Каталог автосервисов Украины

Смотреть все →

Перевірено людьми