debug 0507 header1
debug 0507 header2
AUTO.RIA
Спойлер нового «шестисотого» — на першому відео Fiat 600e Назад

Спойлер нового «шестисотого» — на першому відео Fiat 600e

Офіційна презентація нового мінікросовера відбудеться на початку липня. Що про нього вже відомо?

Нещодавно ми оприлюднювали перші фото нового мінікросовера Fiat 600, зроблені на вулицях Рима. На жаль, якість знімків була доволі посередньою, однак днями італійці офіційно поширили те саме відео, під час фільмування якого новинка й потрапила в поле зору «автошпигунів». Звісно, його не назвеш детальним — офіційний дебют нового «шестисотого» має відбутися лише 4 липня. Хай там як, деякі висновки можна зробити вже зараз.

Автомобіль тижня. Jeep Avenger

Новий автомобіль відроджує назву дуже популярного у 1950-х роках Fiat 600 і позиціюється як сімейна, просторіша альтернатива хетчбека Fiat 500. Показаний на відео електричний Fiat 600e базується на платформі CMP групи Stellantis і має довжину трохи більше за 4 метри, як і його найближчий родич Jeep Avenger, отже посяде в лінійці виробника місце між тридверним «чінквеченто» і кросовером 500X (останній протримається на конвеєрі ще певний час)

Характерною рисою екстер’єру нового кросовера стануть «примружені» передні фари зі світлодіодними ходовими вогнями, як у нового Fiat 500e зразка 2020 року (тип 332). Однак вони матимуть невеличкі оригінальні «стрілки» на передніх крилах, які полегшать ідентифікацію новинки.

Що вибрати? Порівнюємо крос-хетчбеки Citroen C4 та Fiat Tipo Cross

Наведене відео дозволяє зробити висновок, що інтер’єр мінікросовера теж матиме спільні риси з оздобленням електричного хетчбека. Йдеться насамперед про передню панель та кокпіт: позаду керма буде встановлений невеличкий «віртуальний» кластер приладів, прикритий козирком, а по центру розташується широкий дисплей інформаційно-розважальної системи з горизонтальною панеллю «фізичних» клавіш управління налаштуваннями кліматичної системи під ним.

Усі нові Fiat: що є на AUTO.RIA?
Предложение о продаже
Усі нові Fiat: що є на AUTO.RIA?
от 560 000 грн до 1 360 000 грн

Жодних технічних даних виробник не поширив, однак, з огляду на специфіку корпоративної платформи та параметри побудованих на ній моделей, можна очікувати встановлення на Fiat 600e нової електричної силової установки потужністю 156 к.с. з батареєю на 54 кВт·год: її свого часу отримає більшість компактних «електричок» групи Stellantis. Згідно з даними виробника, Jeep Avenger з нею долатиме близько 400 км. Пізніше очікується мікрогібридний Fiat 600 потужністю 136 к.с. Більше деталей дізнаємось на презентації 4 липня.

Отзывы о Fiat 500

Отлично
25 отзывов
4.3
Общий рейтинг авто
  • Управление
    4.4
  • Надежность
    4.1
  • Комфорт
    4.2
  • Цена
    3.9
  • Дизайн
    4.8

дизайн кузова, динамика, дорожный просвет, качество материалов, качество сборки

коробка передач, стоимость обслуживания, шумоизоляция

Все отзывы о Fiat 500

Подпишитесь на рассылку

Получайте первыми новости в удобном формате

Прокомментируйте первым

Добавить комментарий к статье

Каталог автосервисов Украины

Смотреть все →

Перевірено людьми