debug 0507 header1
debug 0507 header2
AUTO.RIA
Кросовер MG ZS та хетч MG 4 продемонструють новий дизайн бренду Назад

Кросовер MG ZS та хетч MG 4 продемонструють новий дизайн бренду

Китайський бренд з британським корінням переживає масштабну трансформацію — і нам вже цікаво яким він стане врешті.

Після відродження бренду MG багато хто не вірив в успіх компанії, але зараз ми вже можемо казати, що цей проєкт вийшов у китайців досить успішним. Нещодавно в компанії доповіли про зростання продажів на 28 відсотків та майбутню трансформацію бренду. Найближчим часом компанія має перейти на новий дизайнерський стиль, а після 2027 року взагалі відмовитись від двигунів внутрішнього згоряння.

Тест-драйв MG ZS: свели баланс

Першою моделлю, що продемонструє новий стиль бренду, має стати добре відомий українським автомобілістам кросовер MG ZS. Сам виробник поки не поширював інформацію про нове покоління моделі, але навколо неї ходить багато чуток та різноманітних інсайдів. Наприклад, нещодавно дуже вірогідний рендер паркетника з'явився на сторінках авторитетного британського видання AutoExpress.

Новий МГ ЗС

Фото: autoexpress.co.uk


Судячи з зображення, в новому MG ZS можна буде побачити чіткі паралелі з представленим нещодавно на ринку Європи електричний MG4. Звісно, що це лише припущення британських дизайнерів, але саме на таку спорідненість раніше прямо натякав Гай Пігунакіс, комерційний директор MG. Схожість в обох моделях добре проглядається у формах головної оптики та переднього бампера.

Все новые MG ZS на AUTO.RIA
Предложение о продаже
Все новые MG ZS на AUTO.RIA
от 662 000 грн до 891 813 грн

Окрім цього наступне покоління кросовера повинно перейти на нову модульну платформу компанії MG. Називати точну дату презентації в компанії поки відмовляються, вказуючи що це відбудеться вже скоро. При цьому, найближчою глобальною подією для бренду повинен стати початок продажів нового MG4.

Отзывы о MG ZS

Подпишитесь на рассылку

Получайте первыми новости в удобном формате

Комментарии (1)

Добавить комментарий к статье
Богдан | 10:14, 13 сент. 2022

Красавчік) Китай рулить)

Каталог автосервисов Украины

Смотреть все →

Перевірено людьми