debug 0507 header1
debug 0507 header2
AUTO.RIA
Новий MG ZS став найдешевшим гібридом у Європі Назад

Новий MG ZS став найдешевшим гібридом у Європі

Перші автомобілі мають з’явитися «живцем» у європейських дилерів за кілька місяців.

Кросовер MG ZS вже давно має статус однієї з найпопулярніших моделей бренду на ринках Європи, але найближчим часом він може додатково укріпити свої позиції. Днями у Великобританії представили наступну генерацію паркетника, і одразу ж на презентації було заявлено, що новий ZS має стати найдоступнішим самозарядним гібридом Європи.

Друге покоління MG HS представили в Гудвуді

У новому поколінні модель стала подібною зовні до вже представленого раніше MG HS останньої генерації, але на відміну від «старшого» кросовера ZS майже не змінився в габаритах. Інтер'єр ZS зберіг звичний дизайн, але додав у діагоналі екранів і отримав селектор трансмісії у вигляді джойстика.

Однак з боку техніки новинка майже повністю повторює хетчбек MG3. Основою  силової установки буде 1,5-літровий бензиновий атмосферник, що розвиває 102 кінські сили, якому допомагатиме тяговий електромотор потужністю 136 к.с.. Сумарна віддача системи складатиме 196 кінських сил: цього має вистачити, щоб 1410-кілограмовий кросовер зміг розганятись до 100 км/год лише за 8,7 сек.

У салонах європейських дилерів новий MG ZS має з’явитись у жовтні цього року. Причому, спочатку має прибути гібрид, а трохи компанію йому складе повністю електричний паркетник. Що ж до ціни, то на домашньому ринку паркетник і справді став найдоступнішим гібридом з цінником від 22 тисяч фунтів стерлінгів (близько 1,2 млн грн), виявившись на кілька тисяч дешевшим за популярний Renault Captur.

Які нові MG продають на AUTO.RIA зараз?
Предложение о продаже
Які нові MG продають на AUTO.RIA зараз?
от 605 336 грн до 1 640 840 грн

При цьому не можна сказати, що низької базової ціни було досягнуто завдяки скромній комплектації новинки. Адже навіть у базовій версії новий MG ZS матиме адаптивний круїз-контроль, камеру заднього огляду з простими асистентами й систему клімат-контролю.

Отзывы о MG ZS

Подпишитесь на рассылку

Получайте первыми новости в удобном формате

Прокомментируйте первым

Добавить комментарий к статье

Каталог автосервисов Украины

Смотреть все →