debug 0507 header1
debug 0507 header2
AUTO.RIA
Оновлений мінівен Opel Combo незабаром з'явиться в салонах українських дилерів Назад

Оновлений мінівен Opel Combo незабаром з'явиться в салонах українських дилерів

Український імпортер Opel визначився з вартістю новинки, яка нещодавно отримала рестайлінг. У планах — дизельні й електричні двигуни та кілька варіантів оздоблення.

Концерн Stellantis оновив свої мінівени та фургони наприкінці минулого року, тож вони вже помалу почали з'являтись на основних ринках. Втім, нещодавно рестайлінговий Citroen Berlingo заявили й на нашому ринку, а одразу за ним український представник групи анонсував появу оновленого Opel Combo, який отримав сучасніший дизайн та низку нових технологій.

Оновлений Berlingo незабаром привезуть до України. Яка ціна?

Головною візуальною відмінністю вдосконаленого Combo є фірмовий Vizor: дизайн передньої частини, який використовують на всіх сучасних моделях марки Opel. Окрім чорної фальшрадіаторної решітки, поєднаної з пласкими фарами, він отримає новий бампер з великими повітрозабірниками. Що ж до начиння оптики, то в “базі” вона залишиться галогеновою, однак у найдорожчому виконанні будуть використані фари матричного типу з можливістю затемнювати окремі сегменти.

Опель Комбо

У салоні оновлений Combo також матиме "дорожчий" вигляд. Навіть на базові комплектації встановлюватимуть сучасну мультимедійну систему з 10-дюймовим сенсорним дисплеєм і покращені матеріали оздоблення. Пасажирський салон міститиме 5 або 7 місць, а довжина кузова автомобіля складатиме від 4,41 (L1) до 4,76 (L2) метра.

Тест-драйв Opel Combo Life. Кто отправил «Зафиру» в музей?

Як і у разі з Berlingo, оновлений Opel Combo пропонуватимуть в Україні з двома модифікаціями двигуна 1.5 BlueHDi: базовий агрегат видаватиме 100 к.с. і 250 Н·м та працюватиме виключно з “механікою”, а його потужнішу версію на 130 к.с. та 300 Н·м можна буде замовити лише з 8-ступеневим “автоматом”.

Опель Комбо

Окремою версією призначений Combo Electric, який приводитиметься у рух електричним двигуном на 136 кінських сил і 270 Н·м моменту. Акумуляторної батареї на 54 кВт·год такому фургону має вистачити приблизно на 330 км пробігу. Причому, як і e-Berlingo, електричні мінівени пропонуватимуть лиш у топовій комплектації.

Нові авто за мільйон гривень. Які цікаві варіанти є на AUTO.RIA?

А їх для українського ринку передбачили дві. Стартова Edition матиме круїз-контроль, захист двигуна, кондиціонер, сучаснішу мультимедійну систему, панель приладів з невеликим екраном та електричні склопідіймачі. Саме на таких авто встановлюватимуть галогенові фари та лише фронтальні подушки безпеки.

Опель Комбо

Дорожче виконання Edition+ відрізнятиметься матричною оптикою з асистентом дальнього світла, боковими подушками безпеки та комфортнішими сидіннями з підлокітником та підтримкою спини в зоні попереку. Окрім цього на топові авто встановлюватимуть цифрову панель приладів з 10-дюймовим екраном, камеру заднього огляду і парктронік.

Скільки просять за нові Opel Combo Life на AUTO.RIA?
Предложение о продаже

За найдоступніший Opel Combo зі 100-сильним двигуном і коротшим кузовом доведеться викласти від 936 300 гривень, а топовий мінівен зі 130-сильним турбодизелем та подовженим трирядним салоном на 7 місць коштуватиме щонайменше 1 247 500 гривень. Найдорожчим варіантом, звісно ж, буде Combo Electric, цінники якого стартують з 1 386 000 гривень.

Подпишитесь на рассылку

Получайте первыми новости в удобном формате

Прокомментируйте первым

Добавить комментарий к статье

Каталог автосервисов Украины

Смотреть все →

Перевірено людьми