debug 0507 header1
debug 0507 header2
AUTO.RIA
Скільки гривень коштує Hyundai Santa Fe нової генерації? Назад

Скільки гривень коштує Hyundai Santa Fe нової генерації?

Три комплектації, два двигуни та... жодного дизеля! Що та за яку ціну пропонуватимуть у салонах українських дилерів?

Великий 4,83-метровий кросовер Hyundai Santa Fe п’ятої генерації, продаж якого стартував на «домашньому» ринку Республіки Корея минулого літа, нарешті можна замовити в Україні. Офіційний імпортер бренду оприлюднив комплектації та ціни автомобілів, призначених для українського ринку, тим часом як дебют новинки у салонах дилерів «живцем» запланований на травень.

Автомобіль тижня. Hyundai Santa Fe (MX5)

Нагадаємо, йдеться про найбільший Santa Fe за всю історію моделі. До того ж зовнішній дизайн кросовера змінився докорінним чином: хоч довжина кузова виросла лише на кілька сантиметрів, більша колісна база та вищий дах новинки окреслюють вкрай просторий, дуже комфортний і сучасно обладнаний інтер’єр. Автомобіль нової генерації (MX5) буде представлений в Україні з двома рядами сидінь у трьох фіксованих комплектаціях: Dynamic, Elegance та Top.

Початкова Dynamic, яка з переднім приводом коштуватиме 1 719 900 грн, запропонує пакет систем безпеки та асистентів допомоги водієві Smart Sense, АКПП з електронним керуванням, тризонний «клімат», адаптивний круїз-контроль, кнопку запуску двигуна та безключовий доступ до салону, електронне паркувальне гальмо, камеру заднього огляду, підігрів керма та передніх крісел, електропривод дверцят багажного відділення, мультимедійну систему з дисплеєм на 12,3 дюйма та підтримкою додатків Apple CarPlay/Android Auto, розетку на 220 вольтів, світлодіодні ходові вогні й передні фари Multy MFR та 18-дюймові колеса. Потрібен повний привод? Готуйте ще 60 тисяч гривень.

Тест-драйв Hyundai Palisade: зачаровує розміром та лоском

Комплектація Elegance за 2 045 400 грн додатково матиме оздоблення сидінь та передньої панелі шкірою, електрорегулювання крісла водія, бездротовий зарядний пристрій, ембієнтну підсвітку інтер’єру, велику цифрову панель приладів, сонцезахисні шторки задніх дверей та колеса на 20 дюймів. Автомобілі у максимальній комплектації Top коштуватимуть щонайменше 2 260 200 грн, за які клієнтам запропонують ще й матричні фари, систему відеомоніторингу сліпих зон, функцію розпізнавання відбитка пальця для запуску двигуна, камери панорамного огляду, проєкційний дисплей для водія, асистент дистанційного паркування, вентиляцію передніх і підігрів задніх сидінь та індукційну зарядку на 2 телефони.

Готовність клієнта збільшити бюджет відкриє можливість для замовлення додаткового пакета Calligraphy до комплектації Top. За чималі 233 100 гривень він тішитиме власника асистентом запобіганню зіткненню в сліпих зонах, цифровим дзеркалом заднього огляду, оббивкою шкірою Nappa, режимом екстракомфорту Relaxation Seat на передніх кріслах, ексклюзивними дисками 21-дюймових коліс та «обвісом» колісних арок, бічними молдингами й заднім бампером, пофарбованими у колір кузова.

Які нові Hyundai Santa Fe пропонують на AUTO.RIA зараз?
Предложение о продаже

Варто зазначити, що наведена вартість автомобілів нової генерації майже не виходить за межі цінового діапазону теперішніх Santa Fe (тип TM), досі представлених у салонах деяких українських дилерів Hyundai зараз. Але є одне «але»: наявні кросовери обладнані 202-сильним турбодизелем 2.2 CRDi, тим часом як у лінійці машин п’ятого покоління (тип MX5) така пропозиція взагалі не передбачена. Новий Santa Fe постачатимуть до нас виключно з бензиновими агрегатами: 194-сильним атмосферним 2.5 GDi та 281-сильним 2.5 Turbo GDi.

Отзывы о Hyundai Santa FE

189 место
Отлично
541 отзыв
4.4
189 место
Общий рейтинг авто
  • Управление
    4.4
  • Надежность
    4.4
  • Комфорт
    4.3
  • Цена
    4.3
  • Дизайн
    4.4

дизайн кузова, динамика, дорожный просвет, качество сборки, коробка передач

качество материалов

Все отзывы о Hyundai Santa FE

Подпишитесь на рассылку

Получайте первыми новости в удобном формате

Прокомментируйте первым

Добавить комментарий к статье

Каталог автосервисов Украины

Смотреть все →

Перевірено людьми