debug 0507 header1
debug 0507 header2
AUTO.RIA
Suzuki Swift змінить покоління та повернеться до України Назад

Suzuki Swift змінить покоління та повернеться до України

До нас новий хетчбек має прибути вже цього року: питання лише в тому, чи йдеться саме про машину нової генерації.

Зазвичай Токійський автосалон не виділяється важливими прем'єрами для нашого ринку, але цього року нам все ж вдалось знайти щонайменше одне виключення. Компактний Suzuki Swift вже давно не представлений в Україні, але найближчим часом ця модель має повернутись до нашого ринку.

Що вибрати? Порівнюємо кросовери Geely Atlas Pro та Suzuki S-Cross

Компанія Suzuki намагається залишити дизайн свого хетчбека впізнаваною особливістю, тому навіть якщо ви востаннє бачили Swift десять років тому, новинку ви впізнаєте без надмірних зусиль. Що ж до технічних особливостей, то у новій генерації автомобіль також зберіг багато перевірених рішень. Наприклад,  платформу його попередника: її лише істотно модернізували, щоб підвищити жорсткість кузова і покращити керованість.

У салоні пропонуватимуть нову передню панель, по центру якої встановлено збільшений тачскрін мультимедійної системи, а перед водієм з'явиться оновлений щиток приладів. Всупереч моді, він залишиться “аналоговим”, з невеличким екраном посередині, адже електронного аналога принаймні напочатку продажів не пропонуватимуть. Не менш важливим оновленням буде й нове мультифункціональне кермо, на якому з'явились додаткові елементи управління.

Тест-драйв Suzuki S-Cross: новий знайомий

На домашньому японському ринку автомобіль представили з 1,2-літровою бензиновою “трійкою” Z12E з комбінованою системою впорскування і стартер-генератором. Європейцям цей 80-сильний агрегат добре знайомий по попередній генерації хетчбека. Тому з високою ймовірністю можна очікувати новинку з цим мотором і у нас.

Про повноприводну трансмісію на Токійському автосалоні поки нічого не заявляли, хоча для попередньої генерації вона пропонувалась. Що ж до коробок передач, то в базовій модифікації хетчбек пропонуватимуть з 5-ступеневою “механікою”, а у дорожчих версіях можна буде замовити варіатор.

Усі нові Suzuki на AUTO.RIA
Предложение о продаже
Усі нові Suzuki на AUTO.RIA
от 724 000 грн до 1 154 000 грн

Ціни в Японії вже оголошені, а дилерські центри вже готові приймати замовлення на автомобіль. Тим часом європейської модифікації поки навіть не анонсували, хоча плани відновлення продажів Suzuki Swift в Україні вже обговорюються. Як нам стало відомо, він має з'явитись в салонах українських дилерів у другому кварталі 2024 року, — однак про який саме варіант йдеться (той, що продають у Європі зараз, чи щойно презентовану в Токіо новинку) невідомо. Доведеться почекати на уточнення з боку офіційного дистриб'ютора Suzuki в Україні.

Отзывы о Suzuki Swift

188 место
Отлично
132 отзыва
4.4
188 место
Общий рейтинг авто
  • Управление
    4.5
  • Надежность
    4.6
  • Комфорт
    4.2
  • Цена
    4.3
  • Дизайн
    4.4

дизайн кузова, динамика, качество сборки, коробка передач, простор салона

дорожный просвет, качество материалов, объем багажника, шумоизоляция

Все отзывы о Suzuki Swift

Подпишитесь на рассылку

Получайте первыми новости в удобном формате

Прокомментируйте первым

Добавить комментарий к статье

Каталог автосервисов Украины

Смотреть все →

Перевірено людьми