debug 0507 header1
debug 0507 header2
AUTO.RIA
Сучасніший та агресивніший: яким буде оновлений Renault Captur? Назад

Сучасніший та агресивніший: яким буде оновлений Renault Captur?

Найближчими місяцями французи мають представити рестайлінговий варіант паркетника. Що про нього вже відомо?

Минулого року компанія Renault представила оновлену версію компакту Clio, який багато років поспіль є бестселером французького бренду. У нас ця модель вже давно не представлена, проте в українських дилерських центрах можна побачити найближчого “родича” невеличкого хетчбека, — паркетник Captur, який також має пережити оновлення найближчим часом.

Автомобіль тижня: Renault Clio

З огляду на кількість різноманітних чуток і прогнозів, прем'єра новинки має відбутись найближчими місяцями. Останнім масштабним витоком стала поява в Мережі патентних креслень оновленого кросовера, які трохи пізніше використали дизайнери британського AutoExpress для візуалізації рестайлінгового паркетника.

Рено Каптюр

Судячи з опублікованих фотографій, у Renault продовжать перехід до нового фірмового стилю, а оновлений паркетник сильно нагадуватиме флагманський Austral з деякими рисами від компактного Clio. Найсильніше зміниться передня частина автомобіля, хоча корма з її С-подібними ліхтарями майже не зміниться. Що ж до салону, то його зображень поки немає, але вже зараз можна очікувати, що в інтер'єрі встановлять більші екрани, а віртуальна панель приладів не буде доступною тільки на базових версіях автомобіля.

Скільки за новий Renault Captur на AUTO.RIA?
Предложение о продаже
Скільки за новий Renault Captur на AUTO.RIA?
от 928 500 грн до 1 035 000 грн

Якихось масштабних змін в моторній гамі не очікується. В Renault зараз активно працюють над створенням нових гібридних агрегатів, які мають дебютувати ближче до 2026 року. Що ж до актуальної генерації Captur, то її основним конкурентом в керівництві бренду вважають Nissan Juke. До речі, останній також має оновитись і незабаром з'явиться в українських автосалонах. І хоч точної дати імпортер японського бренду поки не називає, однак орієнтовно дебют має відбутися у другому кварталі нового 2024 року.

Отзывы о Renault Captur

Подпишитесь на рассылку

Получайте первыми новости в удобном формате

Прокомментируйте первым

Добавить комментарий к статье

Каталог автосервисов Украины

Смотреть все →

Перевірено людьми