debug 0507 header1
debug 0507 header2
AUTO.RIA
Новий Mitsubishi Outlander нарешті має ціну в гривнях Назад

Новий Mitsubishi Outlander нарешті має ціну в гривнях

Кросовер не поспішав до України, але нарешті прибув до нас у цікавих (і виключно повноприводних) версіях.

На подолання відстані до українського ринку новій генерації кросовера Mitsubishi Outlander знадобилось чимало часу: майже два роки! Втім, український імпортер зміг ефективно використати цю паузу, щоб відокремити новинку від спорідненого Nissan X-Trail, який продається у нашій країні вже певний час, — і часом навіть випереджає у рейтингах компактніший і дешевший Qashqai.

Скільки гривень за новий Nissan X-Trail?

Найістотнішою відмінністю нового "Аутлендера" від згаданих “Ніссанів” буде силова установка: наприклад, X-Trail на нашому ринку доступний тільки з модерновими гібридними агрегатами (1.5 MHEV та e-Power), тим часом як для Mitsubishi заявили виключно атмосферну бензинову “четвірку” PR25DD об'ємом 2,5 літра, яка розвиває 184 к.с. та 245 Н·м крутного моменту. Однак фірмовий підзарядний гібид Outlander PHEV для нас поки залишиться недоступним.

Мітсубісі Аутлендер

Найдешевших версій паркетника на український ринок вирішили не постачати: шанс зекономити у нас досі надають значно дешевші "Аутлендери" попередньої генерації. Усі призначені для України машини матимуть повноприводну трансмісію та будуть запропоновані у дорогих комплектаціях Intense та UltImate. Тож за найдоступнішу модифікацію нового кросовера доведеться викласти щонайменше 1 750 000 гривень, тим часом як його топова версія коштуватиме ще на 145 000 гривень більше.

Скільки за новий Mitsubishi Outlander на AUTO.RIA?
Предложение о продаже

Як вже було згадано, дилерські центри поки мають достатню кількість кросоверів попереднього покоління, тож новий кросовер виходитиме на ринок скоріше в режимі вивчення попиту. Втім, деякі дилерські салони вже отримали машини для клієнтських тест-драйвів. А поки ви не домовились про власну ознайомчу поїздку та розмірковуєте про вартість новинки на тлі суперників, більше інформації про новий Mitsubishi Outlander зможете дізнатись наступного понеділка у нашій рубриці “Автомобіль тижня”.

Отзывы о Mitsubishi Outlander

249 место
Отлично
617 отзывов
4.3
249 место
Общий рейтинг авто
  • Управление
    4.4
  • Надежность
    4.4
  • Комфорт
    4.1
  • Цена
    4.1
  • Дизайн
    4.5

дизайн кузова, динамика, дорожный просвет, качество сборки, коробка передач

качество материалов, шумоизоляция

Все отзывы о Mitsubishi Outlander

Подпишитесь на рассылку

Получайте первыми новости в удобном формате

Комментарии (7)

Добавить комментарий к статье
Максим | 08:38, 13 окт. 2023

українською не "в гривнях", а "в гривні"... москалі кляті. і не видаляйте коментарі.

Георгій Іванович | 09:38, 13 окт. 2023

Ти б спочатку подивився в українській граматиці який локатив (місцевий відмінок) має множина слова "гривня", перш ніж давати пафосні поради.

Сергей | 10:49, 13 окт. 2023

Интересно что бы делал этот грамотей , украинского языка , если бы все русскоязычные защитники Украины вышли с поля боя и сели за парты в срочном порядке изучать украинский язык ??? Наверно этого дятла уже бы орки на какой-то сосне распяли в лучшем случае , а в худшем искали в каком-то подвале в Польше !!! Диванный эксперд !!!!

Георгій Іванович | 12:30, 13 окт. 2023

Так ще й виявилось, що ніфіга не грамотєй )))

Сергей | 15:27, 13 окт. 2023

100%

Мыкола Питерский | 12:25, 14 окт. 2023

Как был 40 кусков так и остался!

INNA | 17:10, 14 окт. 2023

Як би до 40кусків, тут вже від 45кусків!

Добавить комментарий к статье Читать все комментарии (7)

Каталог автосервисов Украины

Смотреть все →

Перевірено людьми