debug 0507 header1
debug 0507 header2
AUTO.RIA
Новий GLC63 отримає потужний гібридний двигун. Є перші фото! Назад

Новий GLC63 отримає потужний гібридний двигун. Є перші фото!

Кросовер зможе їхати дуже швидко, але недовго.

За декілька місяців після дебюту потужного кросовера Mercedes-AMG GLC у компанії нарешті представили купеподібну версію автомобіля. Раніше відмінності в цих моделях зводились до іншої форми даху та деяким нюансам посадки на другому ряді, але цього разу німці пішли далі та додали до переліку «родзинок» свого крос-купе нову гібридну технологію AMG E Performance.

Потужні Mercedes-AMG GLC залишили тільки з «турбочетвірками»

Загалом виробник має намір випускати дві версії паркетника: GLC43 та GLC63 SE Performance. В обох випадках під капотом автомобіля буде встановлена 2,0-літрова бензинова “турбочетвірка” з індексом M139l. Розробкою цього двигуна опікувались спеціалісти з Аффальтербаха, — де, власне, агрегата й збиратимуть. Причому, за старою традицією: один двигун — одна людина.

В стандартній модифікації цей двигун може розвивати 421 кінську силу, а ще близько 14 «конячок» короткостроково можна отримати від невеличкого електричного двигуна. Що ж до топового GLC63 SE Performance, то його система вже може розвивати до 680 к.с. та 1020 Н·м крутного моменту. Однак варто зробити ремарку: такі характеристики будуть доступні тільки протягом 10 секунд, після чого водієві доведеться дочекатись повної зарядки тягової акумуляторної батареї.

Обидві версії автомобіля отримали повноприводну трансмісію AMG Performance 4MATIC+ та 9-діапазонний “автомат” AMG Speedshift з “мокрим” багатодисковим зчепленням. Максимальна швидкість автомобілів обмежена електронікою. У початкової версії на позначці у 250 км/год, а топова може досягати й 275 км/год. Динаміка розгону також істотно відрізнятиметься: GLC43 прискорюватиметься до 100 км/год за 4,8 секунди, тим часом як GLC63 SE Performance з повністю зарядженими акумуляторами виконуватиме цю вправу за 3,5 секунди.

Скільки за новий Mercedes-Benz GLC Coupe  на AUTO.RIA?
Предложение о продаже

Що ж до ціни, то в Mercedes поки не готові називати точної вартості автомобіля і навіть не оголошують орієнтовного часу постачання новинки до автосалонів. Хай там як, завдяки витокам внутрішньої документації можна сміливо припускати, що GLC43 буде доступним покупцям вже наступного року, хоча на топовий GLC63 SE Performance раніше ніж у 2025-му розраховувати не варто.

Отзывы о Mercedes-Benz CLC-Class

Подпишитесь на рассылку

Получайте первыми новости в удобном формате

Прокомментируйте первым

Добавить комментарий к статье

Каталог автосервисов Украины

Смотреть все →

Перевірено людьми