debug 0507 header1
debug 0507 header2
AUTO.RIA
Яким буде новий Infiniti QX80? Назад

Яким буде новий Infiniti QX80?

За поки не підтвердженими даними, нове покоління флагманського кросовера марки виявиться на 40% дорожчим за попередника

Актуальна генерація позашляховика Infiniti QX80 побачила світ ще у 2010 році і до цього часу пережила лише два рестайлінги. Про презентацію наступника моделі японці тривалий час навіть не натякали. Однак насправді автомобіль готують до прем'єри й нещодавно його представили у вигляді концепту Infiniti QX Monograph, який показали відвідувачам конкурсу елегантності в американському Пеббл-біч.

Тест-драйв Infiniti QX80. Последний бой йокодзуны

Як можна помітити, візуально концепт дуже сильно нагадує актуальну версію позашляховика, але має й низку істотних відмінностей. Наприклад, головна оптика стала тоншою та складнішою, задні ліхтарі розтягнуті на всю ширину автомобіля, а фальшрадіаторна решітка, хоч і зберегла форму, отримала новий малюнок. В цілому автомобіль скоріше сприймається як масштабний рестайлінг, аніж нова генерація моделі.

Очевидно, що разом с фірмовим дизайном модель збереже і загальну концепцію. Як і раніше, це буде величезний позашляховик з розтягнутою колісною базою та величезним салоном. Цікаво, що японці вирішили зберегти масивний кузов з майже вертикальною площиною передньої частини, але щоб покращити аеродинаміку концепту, встановили на дверцятах ручки з електроприводом.

Нові Infiniti QX80: що є на AUTO.RIA зараз?
Предложение о продаже
Нові Infiniti QX80: що є на AUTO.RIA зараз?
от 2 615 790 грн до 3 100 000 грн

Інтер'єр прототипа на презентації не представили, але за попередніми даними його головною частиною має стати величезний 24-дюймовий дисплей мультимедійної системи. Що ж до лінійки двигунів, то потужний 5,6-літровий V8 скоріше за все скоро знімуть з виробництва та замінять гібридною силовою установкою на базі шестициліндрового мотора. Очікується, що товарну версію автомобіля японці представлять ближче до середини 2024 року.

Отзывы о Infiniti QX80

Подпишитесь на рассылку

Получайте первыми новости в удобном формате

Прокомментируйте первым

Добавить комментарий к статье

Каталог автосервисов Украины

Смотреть все →

Перевірено людьми