debug 0507 header1
debug 0507 header2
AUTO.RIA
Вишуканий Mercedes-AMG SL 63 отримав спецверсію від Brabus Назад

Вишуканий Mercedes-AMG SL 63 отримав спецверсію від Brabus

750 кінських сил та 3,3 секунди до “сотні” — навіть без кришки капота!

Компанія Brabus, продукцію якої в нашій країні знають переважно завдяки нестандартним “Гелікам” та седанам S-класу, представила лімітовану версію кабріолета Mercedes-AMG SL 63. Цікаво, що автомобіль отримав назву на честь співзасновника бренду Бодо Бушманна, який у 1977 році відкрив перший осередок Brabus на подвір'ї дилерського центру, який належав його родині.

Найпотужніші нові авто в Україні: що є на AUTO.RIA?

Загалом у компанії планують випустити лише 25 екземплярів Brabus 750 Bodo Buschmann Edition і називають авто "поверненням до 1990 року", коли засновник компанії тестував Mercedes-Benz SL, котрий отримав потужний 7,3-літровий V12 і демонстрував його на фото без капота. Втім, 12-циліндрового мотора з 90-х років новинка таки не отримала.

Стандартний Mercedes-AMG SL 63 приводиться у рух завдяки 4-літровому бі-турбо V8, що розвиває 577 кінських сил. Цей агрегат ставитимуть і на модель від Brabus, однак завдяки новим турбокомпресорам та ПЗ двигуна віддачу агрегату вдалось збільшити до 750 кінських сил, а до 100 км/год автомобіль тепер розганяється за 3,3 секунди. При цьому максимальна швидкість авто складає 315 км/год.

Усі пропозиції нових Mercedes-Benz на AUTO.RIA
Предложение о продаже

На відміну від більшості тюнінгових компаній, втручання яких позбавляє авто заводської гарантії, компанія Brabus готова забезпечувати трирічну підтримку всіх своїх нових авто. Проте за таку турботу доведеться чимало заплатити: модель Brabus 750 Bodo Buschmann Edition оцінили у 369 565 доларів США, що робить автомобіль одним із найдорожчих у лінійці німецького бренду.

Отзывы о Mercedes-Benz SL-Class

Подпишитесь на рассылку

Получайте первыми новости в удобном формате

Прокомментируйте первым

Добавить комментарий к статье

Каталог автосервисов Украины

Смотреть все →

Перевірено людьми