debug 0507 header1
debug 0507 header2
AUTO.RIA
Новий Toyota C-HR можна буде підзарядити від розетки Назад

Новий Toyota C-HR можна буде підзарядити від розетки

Кросовер буде доступним виключно з гібридними силовими установками.

Японська Toyota має дуже широку модельну лінійку в Старому Світі та стабільний перелік бестселерів в цих країнах. Серед них і кросовер C-HR, який минулого року розійшовся накладом у майже 100 000 екземплярів. На тлі решти моделей Toyota паркетник зайняв четверте місце по продажах, а нещодавно представлене друге покоління моделі має істотно покращити її потенціал.

Новий Toyota Prius буде майже удвічі потужнішим і симпатичним

Візуально нова генерація дуже нагадує актуальне покоління Toyota Prius і концептуальний паркетник Prologue, який був представлений минулого року. Паркетник приміряв на себе свіжий фірмовий дизайн hammerhead зі складними С-подібними фарами, рельєфними боковинами та лаконічною задньою оптикою. Виходячи з останніх тенденцій, аналогічний дизайн незабаром отримає більшість легковиків Toyota.

В інтер'єрі основними елементами стали дисплеї панелі приладів і мультимедійної установки. В топових версіях їх доповнює проєкційний екран та високоякісна акустична система, розроблена JBL. Також японці обіцяють окрему спортивну модифікацію GR Sport Premiere, але, судячи з деталізації версій, єдиною її відмінністю від решти буде червоний декор в салоні.

Тест-драйв Toyota C-HR Hybrid: С «Приусом» на уме

Лінійка двигунів другої генерації паркетника складатиметься виключно з гібридних силових установок нової генерації. У базовій версії під капотом кросовера встановлюватимуть 1,8-літровий “атмосферник” та електромотор, які сумарно видають до 140 кінських сил. Аналогічний агрегат, але вже з дволітровим мотором, видаватиме 198 сил

В обох випадках автомобіль матиме привод лише на передні колеса: єдиною версією з можливістю підключення задньої осі буде плагін-гібрид з 223-сильним агрегатом. Така версія кросовера зможе долати до 66 кілометрів тільки на електриці та розганятиметься до 100 км/год лише за 7,2 секунди. При цьому максимальна швидкість обмежена на відмітці у 180 км/год.

Скільки за новий Toyota C-HR на AUTO.RIA?
Предложение о продаже

Європейські дилери Toyota поки не озвучили цінника на нову генерацію паркетника, хоча збирати замовлення вони вже почали. Цікаво, що новий C-HR  на нашому континенті пропонуватимуть паралельно з новим Prius, який на ринках Європейських країн буде представлений виключно як підзарядний гібрид.

Подпишитесь на рассылку

Получайте первыми новости в удобном формате

Прокомментируйте первым

Добавить комментарий к статье

Каталог автосервисов Украины

Смотреть все →

Перевірено людьми