debug 0507 header1
debug 0507 header2
AUTO.RIA
Новий Toyota Prius буде майже удвічі потужнішим і симпатичним Назад

Новий Toyota Prius буде майже удвічі потужнішим і симпатичним

П'яте покоління моделі дебютувало на європейському ринку.

Чудернацький і неоковирний Prius у 1997 році став першим масовим гібридом Toyota. Зараз гібридні модифікації має буквально кожен автомобіль у лінійці японського бренду, але саме “Пріус” чітко демонструє напрямок, в якому розвиватимуться гібридні технології Toyota. І, судячи з гібрида п'ятого покоління, представленого сьогодні, на нас очікують вельми помітні трансформації.

Вам PHEV чи MHEV? Чим відрізняються сучасні гібридні авто?

Почати потрібно з того, що в новому поколінні Prius став на 99 к.с. потужнішим за попередника: тепер його силова установка, яка складається з дволітрового “атмосферника” та електромотора, зможе розвивати до 220 кінських сил. Варто зазначити, що у Європі новинка буде доступною тільки у форматі підзарядного гібрида з підсиленою акумуляторною батареєю на 13,6 кВт год.

Решти характеристик японці поки не публікують, однак із заяви про те, що “електричний запас ходу збільшився на 50%”, можна зробити висновок: виключно на електриці гібрид проїде до 94 кілометрів. Втім, на інших ринках продаватимуть як прості самозарядні гібриди, так і повноприводні модифікації з системою E-Four. При цьому візуально версії моделі Prius для різних ринків не відрізнятимуться.

Все новые Toyota на AUTO.RIA
Предложение о продаже
Все новые Toyota на AUTO.RIA
от 765 900 грн до 12 555 000 грн

І дизайн — це, напевно, не менш вагоме оновлення моделі: після зміни поколінь гібрид в цілому зберіг свій фірмовий силует, однак завдяки складній оптиці та низці інших стилістичних рішень він матиме набагато привабливіший зовнішній вигляд. В інтер'єрі ж можна побачити реалізацію дизайнерської концепції Island Architecture, яка передбачає розділення простору на три окремих області. До речі, подібне рішення ви вже могли побачити на кросовері Toyota bZ4X.

Отзывы о Toyota Prius

85 место
Отлично
129 отзывов
4.5
85 место
Общий рейтинг авто
  • Управление
    4.6
  • Надежность
    4.8
  • Комфорт
    4.4
  • Цена
    4.2
  • Дизайн
    4.5

дизайн кузова, динамика, качество сборки, коробка передач, объем багажника

дорожный просвет, качество материалов, шумоизоляция

Все отзывы о Toyota Prius

Подпишитесь на рассылку

Получайте первыми новости в удобном формате

Прокомментируйте первым

Добавить комментарий к статье

Каталог автосервисов Украины

Смотреть все →

Перевірено людьми