debug 0507 header1
debug 0507 header2
AUTO.RIA
«Довгий» Defender 130 отримає V8 і нову спецверсію з величезним багажником Назад

«Довгий» Defender 130 отримає V8 і нову спецверсію з величезним багажником

У Land Rover вирішили розширити лінійку пропозицій топової версії позашляховика. Менший «Деф» 110 теж отримає власний ретро-пакет зовнішнього оздоблення.

Найбільший представник лінійки Defender офіційно приєднався до пропозицій марки Land Rover у травні 2022-го — фактично за рік після заяви виробника про намір випуску такої моделі. Варто зазначити, попри відмінність у назві (за фірмовою традицією число 130 мало б свідчити про довжину колісної бази авто у дюймах) 130-й має таку ж відстань між осями, що й Defender 110 (3023 мм або 119 дюймів), однак завдяки більшому на 34 сантиметри задньому звісу він значно довший, має більший багажний відсік і стандартну посадкову формулу 2+3+3.

Новый Land Rover Defender разбили на отлично

Втім, саме 8-місним салоном вирішили пожертвувати розробники спецверсії Outbound, яка приєднається до лінійки «Дефендерів» у новому модельному році. На їхню думку, цей автомобіль матиме попит серед прихильників подорожувати манівцями разом з купою корисного вантажу і спортивного реманенту, тож новий автомобіль матиме інтер’єр, розрахований на 5 членів екіпажу, багажний відсік об’ємом від 1329 до 2516 літрів (в останньому разі — зі складеним сидінням другого ряду) і набір додаткових кріплень для розміщення вантажу.

Land Rover Defender 130 Outbound


Зовні Defender 130 Outbound відрізнятиметься від решти моделей матовим покриттям Shadow Atlas на бамперах та решітці радіатора, антрацитовим кольором бічних вентиляційних отворів, 20-дюймовими колесами, а за доплату можна буде замовити диски радіусом 22 дюйми з таким самим покриттям, що й на пластиковому обвісі. Оздоблення інтер’єру буде безальтернативно чорним: обирати можна лише між стійкою до забруднень тканиною або розкішною шкірою Windsor на сидіннях.

Тест-драйв Land Rover Defender 110. Осталось только имя?

Дивина, але топового силового агрегату Outbound не отримає: для нього відведені бензинова рядна шістка P400 потужністю 400 к.с./500 Н·м та дизельний двигун D300 потужністю 300 к.с./650 Н·м (обидва варіанти — у складі мікрогібридної установки). 500-сильний бензиновий V8 з тягою у 610 «ньютонів» отримає інший представник лінійки Defender 130.

Land Rover Defender 130 V8


Окрім 5-літрового двигуна, 8-місний позашляховик відрізнятиметься від решти побратимів двома здвоєними патрубками випускної системи, затонованими задніми ліхтарями та матовими 22-дюймовими колесами. І, головне, він прискорюватиметься до 100 км/год за 5,7 секунди.

Land Rover Defender 110 County


Насамкінець — кілька слів про спеціальний пакет County, який у новому модельному році отримає менший Defender 110. Окрім контрастного даху, смуг на бортах і власних накладок на порогах він матиме 20-дюймові легкосплавні диски у ретростилі, пофарбовані білою емаллю. Оздоблення його інтер’єру передбачатиме використання шпону Robustec і пофарбовану в білий або сірий колір поперечину передньої панелі з логотипом County.

Усі нові Land Rover Defender на AUTO.RIA
Предложение о продаже
Усі нові Land Rover Defender на AUTO.RIA
от 3 089 993 грн до 5 107 764 грн

Нагадаємо, що в Україні позашляховики Land Rover Defender донедавна пропонували лише у «коротких» трьох- та п’ятидверних кузовах (версії 90 та 110), однак серед пропозицій на AUTO.RIA вже можна зустріти й перші екземпляри найбільшого «130-го Дефа».

Отзывы о Land Rover Defender

Отлично
25 отзывов
4.0
Общий рейтинг авто
  • Управление
    4.2
  • Надежность
    4.0
  • Комфорт
    3.3
  • Цена
    3.7
  • Дизайн
    4.7

дизайн кузова, динамика, дорожный просвет, качество материалов, качество сборки

шумоизоляция

Все отзывы о Land Rover Defender

Подпишитесь на рассылку

Получайте первыми новости в удобном формате

Прокомментируйте первым

Добавить комментарий к статье

Каталог автосервисов Украины

Смотреть все →

Перевірено людьми