debug 0507 header1
debug 0507 header2
AUTO.RIA
Новий Opel Insignia буде крос-веном або крос-універсалом? Назад

Новий Opel Insignia буде крос-веном або крос-універсалом?

Модель ще навіть не анонсована, однак дизайнери вже мають чимало яскравих ідей.

Після входження компанії Opel до складу транснаціонального концерну Stellantis, модельний ряд бренду почав серйозно трансформуватись. До цього ми могли побачити тільки планомірний перехід німецьких моделей на французькі платформи та агрегати, але вже скоро в компанії можуть піти дещо далі. Протягом найближчих років Opel має намір представити нову Insignia, однак судячи з останніх заяв, зі знайомою нам моделлю вона не матиме спільних рис.

Автомобіль тижня. Opel Grandland в Україні

Коментарі з цього приводу минулого тижня надав британському виданню шеф-дизайнер Opel та Vauxhall Марк Адамс. На його думку, великі седани протягом останніх років стрімко втрачають аудиторію, тим часом як сегмент кросоверів та позашляховиків, навпаки, стрімко зростає. Саме тому в компанії натякають, що наступна Insignia може додати у кліренсі та перейти до стану кросоверів, — або, принаймні, автомобілів схожого форм-фактора. Нагадаємо, зараз найбільшим паркетником Opel є 4,5-метровий Grandland, щойно представлений в Україні.

Варто зазначити, що у портфелі Opel вже є розвинена лінійка вседорожників, тому флагманську модель німці, скоріш за все німці, спробують зробити гібридом кросовера та мінівена, який побудують на платформі Peugeot 5008 наступної генерації. Від EMP2 ця архітектура відрізняється великою кількістю сумісних електричних та гібридних силових установок. Однак тим, хто надає перевагу двигунам без електричного додатка, обіцяють залишити й такі варіанти.

Усі нові автомобілі Opel на AUTO.RIA
Предложение о продаже
Усі нові автомобілі Opel на AUTO.RIA
от 544 460 грн до 1 457 200 грн

Що ж до дизайну, то наразі він зберігається у цілковитому секреті. Втім, після коментарів Марка Адамса британським журналістам, тамтешні ЗМІ поширили рендери від дизайнерського бюро Avarvarii, відомого доволі успішними досі прогнозами. Очевидно, що фірмове оформлення передньої Opel Vizor та характерна форма п'ятих дверей дістанеться серії без істотних змін, хоча надто виразні бічні повітропроводи та форма задньої стійки, яка дуже нагадує про Renault Espace, на нашу думку, мають значно менші перспективи. Чи справдяться ці прогнози, — дізнаємося найближчими роками.

Отзывы о Opel Insignia

Подпишитесь на рассылку

Получайте первыми новости в удобном формате

Прокомментируйте первым

Добавить комментарий к статье

Каталог автосервисов Украины

Смотреть все →

Перевірено людьми