debug 0507 header1
debug 0507 header2
AUTO.RIA
В Україні зібрали більше легкових авто. Що вже можна купити? Назад

В Україні зібрали більше легкових авто. Що вже можна купити?

Завод «Єврокар» протягом вересня виготовив у Соломоново 408 легковиків марки Škoda.

Згідно з нашими спостереженнями, визначальним чинником успіху на українському ринку під час війни (звісно, окрім притомних цінників) є наявність автомобілів у дилерів. Це вже доведений факт, оскільки протягом найближчих місяців у лідери попиту виходили саме ті бренди, імпортери яких мали змогу організувати безперервне постачання. Прикладом того є перше місце за продажами у липні китайського кросовера Chery Tiggo 4, який тоді ненадовго випередив обох визнаних бестселерів українського ринку — Toyota RAV4 і Renault Duster.

20 найпопулярніших нових авто України. Що купували у вересні?

У вересні вельми популярний в Україні бренд Skoda піднявся на другий щабель рейтингу найуспішніших виробників, тим часом як флагманський кросовер марки Kodiaq був п’ятим, а компактний Karoq та ліфтбек Octavia посіли відповідно 14 і 15 рядки заліку окремих моделей. Таку динаміку можна пояснити відновленням виробництва на заводі «Єврокар» у Соломоново, куди ще у червні розпочали постачати машинокомплекти з Чехії.

Що вибрати? Порівнюємо кросовери Skoda Karoq та Peugeot 3008

Варто відзначити, що наприкінці літа кількість зібраних у Закарпатті легковиків майже дорівнювала їхнім продажам, однак початок осені став для «Єврокара» значно продуктивнішим. За даними Асоціації «Укравтопром», протягом вересня там виготовили 408 легковиків — це майже утричі більше, ніж у серпні. Більше з тим, навіть у порівняні з мирним вереснем 2021-го кількість виготовлених в Україні автомобілів Skoda зросла на 20%!

Натисніть тут щоб першим дізнатись про українські ціни та комплектації чеського електромобіля
Чекаєте на Skoda Enyaq в Украіні?

Звісно, варто мати на увазі те, що протягом кількох місяців збирання на «Єврокарі» було призупинене: на початку війни завод використовував спорожнілі приміщення для організації гуманітарного центру. Тож загалом за дев’ять місяців з початку року тут зібрали лише 1515 автомобілів, — це на 56% менше, ніж за аналогічний період довоєнного 2021 року.

Усі нові Skoda Fabia: що є на AUTO.RIA?
Предложение о продаже
Усі нові Skoda Fabia: що є на AUTO.RIA?
от 652 212 грн до 770 426 грн

Хай там як, тепер справи пішли на краще, тож надалі дилери марки Skoda, вочевидь, матимуть можливість запропонувати клієнтам більший асортимент автомобілів українського виробництва у наявності. Наприклад, зараз кількість наявних пропозицій кросовера Kodiaq у каталогах AUTO.RIA становить 56 авто, також є вибір моделей Karoq (25 авто), Kamiq (16 авто) та Octavia (12 авто в наявності).

Отзывы о Skoda Octavia

153 место
Отлично
1084 отзыва
4.4
153 место
Общий рейтинг авто
  • Управление
    4.5
  • Надежность
    4.5
  • Комфорт
    4.3
  • Цена
    4.2
  • Дизайн
    4.4

дизайн кузова, динамика, дорожный просвет, качество сборки, коробка передач

качество материалов, шумоизоляция

Все отзывы о Skoda Octavia

Подпишитесь на рассылку

Получайте первыми новости в удобном формате

Прокомментируйте первым

Добавить комментарий к статье

Каталог автосервисов Украины

Смотреть все →

Перевірено людьми