debug 0507 header1
debug 0507 header2
AUTO.RIA
Новий BMW X3 готовий до старту! Що вже відомо? Назад

Новий BMW X3 готовий до старту! Що вже відомо?

Кросовер четвертої генерації з індексом G45 буде презентований на початку літа і матиме бензинові, дизельні та гібридні двигуни з покращеними характеристиками й більшою ємністю тягового акумулятора.

Німецька BMW готується до запланованої на червень презентації нового покоління X3, а щоб підігріти інтерес автомобільної спільноти — провела на півдні Франції «відкритий урок» для журналістів низки європейських видань, на якому продемонструвала ходові якості та роботу систем безпеки прискіпливо закамуфльованих кросоверів.

Вага чи спорт? Новий BMW X5 здивував на лосиному тесті. ВІДЕО

Втім, навіть під картатою плівкою наші колеги змогли розгледіти деякі ключові елементи дизайну: нові світлодіодні фари, ручки дверцят, «утоплені» врівень з кузовом під плечовою лінією та дві пари «димарів» випускної системи, які, вочевидь, отримає новий BMW X3 M50. Зверніть увагу: літеру «i» наприкінці назви моделей більше не використовуватимуть, щоб уникнути будь-яких асоціацій з попередніми версіями без електрифікації.

На цьому допрем’єрному показі автомобіль з індексом G45 був представлений з неназваною гібридною силовою установкою у версії M Performance, однак уже зараз відомо, що новий X3 матиме бензинові та дизельні агрегати (вочевидь, з «м’якою електрифікацією»), а ємність нової тягової батареї підзарядного гібрида PHEV дозволить збільшити діапазон його пробігу на електриці до 80 км. Суто електричний iX3 з’явиться наприкінці 2025 року і буде побудований на платформі Neue Klasse.

Автомобіль тижня. Maserati Grecale

Тим часом нові версії з ДВЗ збережуть шасі CLAR, хоча габарити G45 стануть більшими: за попередніми даними довжина нового X3 становитиме 4,75 метра — це на чотири з гаком сантиметри більше за SAV поточної генерації. Натомість коефіцієнт лобового опору нового X3 не перевищуватиме 0,27 (зараз — 0,29): за словами німців, це найкращий рівень аеродинаміки у сегменті.

Попри масивний камуфляж навіть у салоні, можна сміливо прогнозувати, що BMW X3 G45 матиме широкоформатний цифровий кокпіт діагоналлю понад 27 дюймів, вигнутий у бік водія, тим часом як звичний джойстик селектора АКПП поступиться місцем невеличкому «тригеру» на центральній консолі, поруч із «шайбою» системи iDrive (словом, архітектура загалом буде схожою на інтер’єр нового седана BMW 5 Серії).

Які нові BMW X3 є на AUTO.RIA зараз?
Предложение о продаже
Які нові BMW X3 є на AUTO.RIA зараз?
от 1 874 872 грн до 2 329 183 грн

Більше інформації про новий X3 сподіваємося отримати вже незабаром, адже офіційний дебют генерації G45 запланований на початок цього літа. Підпишіться на канал Новин AUTO.RIA у Telegram, щоб своєчасно отримувати оновлення про перебіг подій на автомобільному ринку світу та України.

Отзывы о BMW X3

92 место
Отлично
188 отзывов
4.5
92 место
Общий рейтинг авто
  • Управление
    4.8
  • Надежность
    4.4
  • Комфорт
    4.3
  • Цена
    4.1
  • Дизайн
    4.6

дизайн кузова, динамика, дорожный просвет, качество материалов, качество сборки

стоимость обслуживания

Все отзывы о BMW X3

Подпишитесь на рассылку

Получайте первыми новости в удобном формате

Прокомментируйте первым

Добавить комментарий к статье

Каталог автосервисов Украины

Смотреть все →

Перевірено людьми