debug 0507 header1
debug 0507 header2
AUTO.RIA
Рух Житомирською трасою у Стоянці відновили для вантажівок Назад

Рух Житомирською трасою у Стоянці відновили для вантажівок

Раніше через зруйнований міст у цьому місці могли проїхати лише легковики. Тепер не доведеться робити чималий «гак» і водіям вантажних автомобілів, що значно спростить рух вантажів Україною.

У держагентстві “Укравтодор” повідомили про відновлення руху вантажного транспорту через міст неподалік селища Стоянка на ділянці автодороги М-06 Київ-Чоп (так звана Житомирська траса). В перші дні війни мостову переправу було підірвано, щоби унеможливити наступ ворога на столицю з цього напряму.

Деякі транспортні засоби відтепер можна ввозити з екостандартом «Євро-3»

Вже через декілька тижнів після звільнення Київської області через річку Ірпінь було облаштовано тимчасову переправу. Однак її могли подолати виключно легковики та малий комерційний транспорт, а вся вантажна техніка була змушена виконувати чималий об'їзд, витрачаючи зайвий час і, головне, пальне.

Нові фургони в наявності. Що є на AUTO.RIA?

Наразі шляховики відновили ліву частину мостової переправи. Саме через неї вантажний та легковий транспорт напряму потраплятиме до столиці. Роботи над відновленням правої частини мосту досі тривають: остаточно завершити ремонт на цьому відрізку траси М-06 в «Укравтодорі» планують вже восени.

Подпишитесь на рассылку

Получайте первыми новости в удобном формате

Прокомментируйте первым

Добавить комментарий к статье

Каталог автосервисов Украины

Смотреть все →

Перевірено людьми