debug 0507 header1
debug 0507 header2
AUTO.RIA
Новий MINI Cooper скоро має з'явитись в Україні. На які версії розраховувати? Назад

Новий MINI Cooper скоро має з'явитись в Україні. На які версії розраховувати?

Наступну генерацію британського хетчбека започаткувала електрична модифікація.

Презентуючи новий MINI Cooper минулого року британці робили акцент саме на електричній моделі та запевняли, що саме таким на їхню думку є майбутнє бренду. І хоч бензинові версії нового хетчбека теж були представлені згодом, вони переважно справляють враження модернізованого хетчбека попередньої генерації. Що ж до "електрички", то це буде абсолютно новий автомобіль, — і саме з нього імпортер MINI має намір розпочати українські прем'єри року.

В основі нового електричного Cooper лежатиме власна архітектура, що була спеціально розроблена для компактних батарейкових автомобілів. При цьому, габарити компактної новинки майже не змінились, а її екстер'єр залишився впізнаваним, хоч у компанії й розповідають про зміну філософії дизайну, яка передбачає простіші форми та мінімум декору.

Автомобіль тижня. Mini Countryman

Схожа концепція реалізована в інтер'єрі автомобіля. Тут мінімалізм розвився настільки, що з салону прибрали панель приладів і більшість елементів управління, зробивши центральним елементом архітектури гіпертрофований круглий тачскрін інформаційно-розважальної системи, під яким розташувався компактний модуль кліматичної установки. Доповнювати такий дизайн кокпіту в компанії планують високоякісними матеріалами, різноманітним орнаментом та підсвіткою. Тому новий Cooper матиме широкі можливості персоналізації.

Салон Міні Купер

Загалом для нової моделі передбачені чотири варіанти виконання. Раніше в компанії показали версії Essential та Favoured, а днями їх доповнили модифікацією Classic. Також для новинки буде доступним і варіант під власною назвою John Cooper Works. Проте зі спортивного там буде тільки декор. В технічному плані автомобіль багато в чому буде повторювати Cooper SE з електромотором на 218 к.с. і 330 Н·м крутного моменту й акумуляторною батареєю на 54,2 кВт·год, якої за паспортними даними має вистачати на 402 кілометри пробігу.

Усі нові MINI. Що є на AUTO.RIA?
Предложение о продаже

Саме з версії SE український імпортер планує розпочати продажі нового MINI Cooper у березні цього року. Базовий Cooper E з електромотором на 184 к.с. і акумулятором на 40,7 кВт·год не надто відрізнятиметься ціною (в ЄС розбіжність становить близько 10%), однак матиме на чверть менший запас ходу. Також нещодавно було представлено бензинові версії хетчбека з півторалітровою турботрійкою на 156 к.с. або дволітровою турбочетвіркою на 204 к.с., але  строки початку їхніх продажів на нашому ринку поки не оголошені.

Подпишитесь на рассылку

Получайте первыми новости в удобном формате

Прокомментируйте первым

Добавить комментарий к статье

Каталог автосервисов Украины

Смотреть все →

Перевірено людьми