debug 0507 header1
debug 0507 header2
AUTO.RIA
«Товарний» пікап Tesla Cybertruck нарешті представлений офіційно. Яка ціна? Назад

«Товарний» пікап Tesla Cybertruck нарешті представлений офіційно. Яка ціна?

Протягом своєї тривалої подорожі до клієнтів електромобіль подорожчав у півтора раза.

Першу презентацію пікапа Tesla Cybertruck було проведено близько 4 років тому, і вже тоді американці наобіцяли потенційним клієнтам чимало цікавого та почали збирати попередні замовлення і «завдатки» на нову модель. Серійну ж версію електричного авто представили тільки цієї ночі. І як виявилось, до клієнтів дістанеться не зовсім такий автомобіль, як обіцяли у 2019-му... І за інші гроші.

Рейтинг нових електромобілів: що краще купували у жовтні?

Найближчим до «серії» виявився зовнішній вигляд автомобіля, хоча після численних балачок про патенти на пневматичні та лазерні системи очищення вітрового скла на нього врешті встановили один здоровенний «двірник». Ти часом ситуація із силовими установками вже цікавіша. На разі розсекречені проміжний варіант пікапа з двомоторною силовою установкою, який розвиватиме 600 кінських сил і розганятиметься до 100 км/год за 4,1 секунди, та топовий тримоторний Cyberbeast з силовою установкою на 845 “конячок” і спринтом до першої “сотні” лише за 2,6 секунди.

Окрім них у продажу має з'явитись ще й базовий одномоторний пікап, потужність якого поки не розголошується. Він розганятиметься до 100 км/год за 6,5 секунди й матиме найменшу акумуляторну батарею. Для порівняння, топовий пікап зможе проїхати 515 кілометрів, а двомоторна версія долатиме близько 547 кілометрів на одній зарядці, тим часом як для базової модифікації заявлено близько 400 кілометрів пробігу.

Час придивитись до електромобіля?
Предложение о продаже

Та найцікавіші метаморфози відбулися з цінником автомобіля. Якщо у 2019-му Ілон Маск публічно обіцяв продавати базовий пікап за 39 900 доларів, то реальна вартість автомобіля виявилась у півтора раза вищою (щонайменше $60 990) навіть за найпростішу модифікацію. За двомоторну ж версію доведеться заплатити від 79 990 доларів, а топовий Cyberbeast оцінили у мінімум 99 990 доларів.

Подпишитесь на рассылку

Получайте первыми новости в удобном формате

Комментарии (1)

Добавить комментарий к статье
Сергей | 22:16, 01 дек. 2023

Китайцы рулят , маск отстой , хоть ему первому дали зелёный свет , некоторые китайские тачки уже лучше Теслы и это только начало

Каталог автосервисов Украины

Смотреть все →

Перевірено людьми