debug 0507 header1
debug 0507 header2
AUTO.RIA
Нова Toyota C-HR тепер доступна і в Україні Назад

Нова Toyota C-HR тепер доступна і в Україні

Купеподібний паркетник у нас буде доступним тільки в гібридній модифікації.

Наприкінці минулого року європейський офіс Toyota оголосив про початок виробництва нового C-HR в Туреччині й озвучив ціни на деяких ринках. Україна до їх переліку тоді не потрапила, але нам підтвердили, що нове покоління кросовера почнуть постачати до нашої країни вже 2024 року. У ось, цього тижня українські дилери Toyota нарешті оголосили вартість новинки та поділились доступними комплектаціями.

Toyota показала нову Camry для Європи. Що це нам дає?

На нашому ринку вже на старті будуть доступними майже всі заявлені для Європи модифікації. Єдиною версією, що до нас поки не потрапила, став найдорожчий гібрид з функцією підзаряджання. Натомість, базовою версією кросовера у нас став 140-сильний гібрид з 1,8-літровим агрегатом, а найдорожчі автомобілі будуть доступними з 197-сильним гібридом. Доречі, останній можна замовити як з переднім приводом, так і з додатковим 40-сильним електричним мотором, який приводитиме в рух задні колеса.

Тойота Сі-Ейчар

На нашому ринку паркетник заявлено одразу в п'яти комплектаціях. При цьому, ціни поки оголошено для всіх, окрім базової Live. Найдешевшим на цю мить C-HR у нас став кросовер з 1,8-літровим двигуном в комплектації Active за який зараз просять від 1 422 000 гривень. За ці гроші ви отримаєте паркетник зі світлодіодною оптикою, безключовим доступом і запуском двигуна кнопкою, двозонним клімат-контролем, цифровою панеллю приладів і солідним переліком іншого обладнання.

Скільки за новий Toyota C-HR на AUTO.RIA?
Предложение о продаже

Топовою модифікацією на нашому ринку став C-HR GR SPORT. Цю комплектацію у нас оцінили у 1 830 600 грн і велику частину цієї суми вам доведеться доплатити за додатковий електромотор на задній осі. Від комплектації Premium (від 1 695 600 грн), ця версія відрізняється в основному декором і безальтернативним повним приводом. Так що, для тих хто хоче добре обладнаний паркетник і не бачать сенсу у додатковому електромоторі, можуть придивитись і до цієї версії.

Подпишитесь на рассылку

Получайте первыми новости в удобном формате

Прокомментируйте первым

Добавить комментарий к статье

Каталог автосервисов Украины

Смотреть все →

Перевірено людьми