debug 0507 header1
debug 0507 header2
AUTO.RIA
Кросовер Chevrolet Tracker знову продають в Україні! Яка ціна? Назад

Кросовер Chevrolet Tracker знову продають в Україні! Яка ціна?

На цю мить дилерами заявлена єдина версія: подальше розширення лінійки пропозицій залежатиме від попиту.

Хоч Chevrolet Tracker і не нове ім'я для українського ринку, однак зараз про існування такого паркетника згадають не так іже й багато автомобілістів. Втім, після тривалої паузи дилери бренду вирішили знову випробувати удачу та оголосили про початок постачання нової генерації кросовера до України. Було б поспішним стверджувати, що йдеться про масове постачання, однак у салонах деяких столичних дилерів уже з'явились перші “живі” автомобілі.

Нові кросовери за мільйон гривень: що є на AUTO.RIA?

Поки постачальники оцінюють рівень попиту, на ринку доступна лиш одна комплектація з одним силовим агрегатом, але якщо експеримент буде вдалим, то кількість доступних варіацій буде розширений. Гарна новина в тому, що до нас поставили доволі щедро "напаковану" версію паркетника, тож відставати від більшості потенційних суперників принаймні по техніці Tracker не буде.

Шевроле Трекер

Під капотом представленого на українському ринку паркетника встановлений 1,5-літровий бензиновий турбомотор, що розвиває 184 к.с. та 250 Н·м крутного моменту. За передачу тяги на колеса відповідає безступеневий варіатор, який з'єднує двигун виключно з передніми колесами. Виробник обіцяє, що на розгін до 100 км/год кросовер витрачатиме 7,8 секунди. При цьому його двигун зможе споживати навіть "92-й" бензин.

Скільки за новий Chevrolet Tracker на AUTO.RIA?
Предложение о продаже

Доставлений до України Chevrolet Tracker коштує 1 040 000 гривень, за які вам запропонують кросовер з безключовим доступом, камерою заднього огляду, панорамним люком, світлодіодною оптикою та іншим обладнанням. Єдиний нюанс у тому, що з таким цінником новій моделі доведеться конкурувати з цілою низкою вже популярних в Україні кросоверів — від Outlander попереднього покоління, до сучасніших Sportage, Qashqai та навіть Kuga.

Отзывы о Chevrolet Tracker

Отлично
47 отзывов
4.3
Общий рейтинг авто
  • Управление
    4.6
  • Надежность
    4.6
  • Комфорт
    3.9
  • Цена
    3.9
  • Дизайн
    4.4

дизайн кузова, динамика, дорожный просвет, качество сборки, коробка передач

качество материалов, объем багажника, шумоизоляция

Все отзывы о Chevrolet Tracker

Подпишитесь на рассылку

Получайте первыми новости в удобном формате

Прокомментируйте первым

Добавить комментарий к статье

Каталог автосервисов Украины

Смотреть все →

Перевірено людьми