debug 0507 header1
debug 0507 header2
AUTO.RIA
Гібридний Ford Ranger зможе замінити генератора Назад

Гібридний Ford Ranger зможе замінити генератора

Нова генерація пікапа отримає гібридну версію, але на неї доведеться трохи зачекати.

Електрифіковані пікапи поки зустрічаються не надто часто, і лідерами в цьому напрямку, безумовно, є американські бренди. Наприклад, Ford доволі активно випускає у Північній Америці батарейковий F-150 Lightning, здатний здивувати не тільки характеристиками, а й ціною. Втім, незабаром він може отримати значно доступнішу гібридну альтернативу - Ford Ranger PHEV.

Нові пікапи в Україні: що є на AUTO.RIA?

Як зрозуміло з назви, новинка на відміну від більшості конкурентів не буде суто номінальним «м’яким» гібридом зі стартер-генератором, а отримає повноцінний тяговий електромотор і велику акумуляторну батарею. Завдяки останній пікап зможе демонструвати невеликі витрати пального і проїде близько 45 кілометрів не запускаючи ДВЗ.

Що ж до бензинової частини, то під капотом гібридного Ranger буде встановлюватись 2,3-літровий EcoBoost. Американці поки не розкривають характеристик бензоелектричної системи, але вже відомо, що вона видаватиме більше “моменту” ніж трилітровий дизельний V6, для якого заявлено тягу на рівні 600 Н·м.

Відрізнити гібридний Ranger від інших модифікацій вдасться не з усіх ракурсів. Ледь не єдиним елементом, що видає електрифіковану модель зовні, буде додатковий лючок на задньому крилі, за яким встановлено зарядний роз'єм. Ще однією з відмінних рис новинки мають стати дві побутові розетки на борту автомобіля. Втім, вони будуть встановлені не на всіх пікапах без виключення, а тільки на тих, покупці котрих обрали опція Pro Power Onboard, що дозволяє перетворити власне авто на потужний бензиновий генератор.

Усі нові Ford Ranger на AUTO.RIA
Предложение о продаже
Усі нові Ford Ranger на AUTO.RIA
от 1 796 000 грн до 3 090 000 грн

Всі технічні характеристики, вартість автомобіля і доступні комплектації в Ford обіцяють розкрити наприкінці наступного року, а живі автомобілі з'являться у дилерів не раніше ніж у 2025-му. Також варто зауважити, що судячи з останніх заяв гібридна модифікація пікапа на старті продажів не буде глобальною: її першою чергою запропонують клієнтам у країнах Західної Європи та інших регіонах з суворими екологічними нормами.

Отзывы о Ford Ranger

Подпишитесь на рассылку

Получайте первыми новости в удобном формате

Прокомментируйте первым

Добавить комментарий к статье

Каталог автосервисов Украины

Смотреть все →

Перевірено людьми