debug 0507 header1
debug 0507 header2
AUTO.RIA
Скільки гривень за Honda ZR-V? Назад

Скільки гривень за Honda ZR-V?

Перші українські дилери почали приймати замовлення на Honda ZR-V.

Кросовер Honda ZR-V поки невідомий українцям, але у нас якийсь час був популярним його попередник HR-V. Саме під такою назвою цей паркетник продається в США та Китаї, але для Європи японці вирішили зробити спеціальну його версію з гібридними агрегатами й іншим обладнанням. Вже на презентації нової моделі українські дилери підтвердили, що вона буде представлена в нашій країні, але без додаткових деталей.

Новий Honda ZR-V має намір потіснити Qashqai в Європі

На офіційному сайті Honda в Україні поки немає жодної інформації щодо нової моделі, але деякі з місцевих дилерів вже почали проявляти активність і додали ZR-V до свого асортименту. Згідно з першою інформацією, вартість гібридного паркетника у нас буде стартувати з 1 799 900 гривень за базову комплектацію, а самих виконань може бути декілька.

Як і в інших країнах Європи, у нас новий кросовер буде представлено з 184-сильною гібридною силовою установкою, основаною на дволітровому бензиновому “атмосфернику”. Єдиною коробкою передач, заявленою для цього паркетника став безступеневий варіатор, який буде об'єднувати тягу з усіх двигунів і передавати її на передні колеса.

Скільки за нову Honda ZR-V на AUTO.RIA?
Предложение о продаже

Основною перевагою нового паркетника має стати невелике споживання пального на рівні 4,6 л/100 км. Проте, з ціною у майже 1,8 млн грн конкурентів у Honda буде вистачати. З найочевидніших прикладів можна навести гібридні Nissan X-Trail та Hyundai Tucson, а ті кого влаштує економічний дизельний двигун можуть придивитись до Volkswagen Tiguan або Skoda Kodiaq.

Подпишитесь на рассылку

Получайте первыми новости в удобном формате

Прокомментируйте первым

Добавить комментарий к статье

Каталог автосервисов Украины

Смотреть все →

Перевірено людьми